Regista Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 202 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #11 2015 sürekli internet bağlantısı istiyor bunu göz önünde bulundurun.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #12 Peki NFS 2015 49,75 TL'ye alınır mı?
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 28 Mayıs 2021 #13 Bitirdikten sonra bir daha dönmeyeceğiniz oyunlardan. İkisi de. Bence EA Play ile ucuza oynamak daha mantıklı.
Bitirdikten sonra bir daha dönmeyeceğiniz oyunlardan. İkisi de. Bence EA Play ile ucuza oynamak daha mantıklı.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #14 toomanynights dedi: Bitirdikten sonra bir daha dönmeyeceğiniz oyunlardan. Bence EA Play ile ucuza oynamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Alırsam Xbox Game Pass almayı düşünüyorum hem içinde EA Play de var. Ama böyle kalıcı hiç yarış oyunum olmadığı için sordum.Atmosferi çok hoşuma gitti. toomanynights dedi: Bitirdikten sonra bir daha dönmeyeceğiniz oyunlardan. İkisi de. Bence EA Play ile ucuza oynamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam online yarışlar yok mu? Son düzenleme: 28 Mayıs 2021
toomanynights dedi: Bitirdikten sonra bir daha dönmeyeceğiniz oyunlardan. Bence EA Play ile ucuza oynamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Alırsam Xbox Game Pass almayı düşünüyorum hem içinde EA Play de var. Ama böyle kalıcı hiç yarış oyunum olmadığı için sordum.Atmosferi çok hoşuma gitti. toomanynights dedi: Bitirdikten sonra bir daha dönmeyeceğiniz oyunlardan. İkisi de. Bence EA Play ile ucuza oynamak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam online yarışlar yok mu?