NFS 2016 düşük GPU kullanımı

Yusuf bora

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi NFS 2016'da FPS sorunu yaşıyorum.
  • MSI GL62M 7RD
  • i5 7300HQ
  • 8GB 2400MHz DDR4 Ram
  • 1 TB 7200 RPM HDD
  • GTX 1050 2GB
  • Windows 10 Home
Oyunu High ayarlarda 1080P'de oynuyorum fakat sorun şu işlemci kullanımı %80 (çekirdeklerin hepsi aynı seviyede geziniyor yani biri %100 olmuyor hepsi aynı yüzdede çalışıyor) civarı veya daha düşük. Ekran kartı kullanımı %70'lerde geziyor. Bazen de ikisi aynı değerlerde seyir ediyor düşük/orta/yüksek/ultra fark etmiyor FPS 40 civarı geziyor. Yer yer ekran kartı kullanımı %100 oluyor (olduğunda bi anlık FPS artması) ve High ayarlarda 50 55 FPS alıyorum. Ama %90 oyun ekran kartının tam performansından yararlanamıyor. Var mıdır çözüm yolu bulabilen başına gelen? Tam bir araba hastasıyım oyunu bi heyecanla aldım fakat oyundan zevk alamadım bi türlü. GTA V'te bile 60 FPS alıyorum çok yüksek ayarlarda bu cidden üzdü.

İsterseniz oyun içi ekran görüntüleri atabilirim MSI Afterburner ile birlikte. En son BIOS sürümü ve en son ekran kartı sürücüleri kuruludur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı