NFS Carbon nasıl indirilir?

Birader ben sana archive.org linki mi verdim yukarıda ne saçmalıyorsun sen?

Kusura bakma birader bu konun 1.sayfasında senin attığın mesajın altında başka bir arkadaş vermiş o linki ben de ona cevap yazacakken yanlışlıkla sana atmışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinal abandonware indirme linkleri elimde mevcut bekle atacağım. Sakın crack indirme.

Kod:
https://drive.google.com/drive/folders/1u96JxCw_jjXhkAm0s8UzyOVYBbJh2Ikv

Alın hocam bunlar orijinal DVD kopyası dosyalar. Hemde Full DLC. Chem's abandonware üzerinden paylaşıyorum bu linki orada daha nice oyunlar mevcut. Çoğunu denedim hiçbir hata almadım.
Buradaki drive linklerinden indirin. Altta diğer drive linklerini de paylaşmıştı arkadaş. Onlarda rar şifresi yoktu. Varsa da yazmış olması lazım mesajlarda. Ve kurulumunda hata vermiyordu. Daha önce bende indirmiştim. Nfs carbon, most wanted, Underground 1 ve 2'yi. Bu arkadaşın paylaştığı linklerdeki sürümler oyunların hem son sürümleri hemde sorunsuz çalışıyorlar. Sadece bu arkadaşın paylaştıklarına bir bakın. Başka birileri daha link atmış siz onlardan indirdiniz herhalde.

@k7llu Bu arkadaşın verdiği drive linklerinden indirebilirsin. Crack ile uğraşmadan çalışırlar. Birde verdiği linklerdeki oyunlar son sürümleri. Sayfa 1'deki mesajlara bir bak.
Linke baktım discord sayfasına yönlendiren bir link indirdi girdim discorda pek bir şey anlamadım

Hocam merhaba, attığınız linkte sadece bu var. Kurulum yapılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

1750928132902.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı