NFS Carbon Save sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar bu sorunu 4 yıldır çözebilmiş değilim :). Oyunda Save oluşturup bir süre oynayıp çıktıktan sonra bir daha Save'ye girerken crash veriyor. Belki sorun Win 10 olduğunu düşündüm ve vitrualbox ile Win XP, Win 7 denedim ama değişen olmadı. Oyunun orjinalı artık satılmıyor zaten korsan indirmek zorunda kalıyoruz. Var mı sizin çözümünüz? 3 kere bilgisayar değiştirdim hepsinde aynı sorun :D.

Arkadaşlar bu sorunu 4 yıldır çözebilmiş değilim :). Oyunda Save oluşturup bir süre oynayıp çıktıktan sonra bir daha Save'ye girerken crash veriyor. Belki sorun Win 10 olduğunu düşündüm ve vitrualbox ile Win XP, Win 7 denedim ama değişen olmadı. Oyunun orjinalı artık satılmıyor zaten korsan indirmek zorunda kalıyoruz. Var mı sizin çözümünüz? 3 kere bilgisayar değiştirdim hepsinde aynı sorun :D.
Oyunun kendisi kayıt alıyor mu? Eğer alıyorsa kendi kaydınız yerine oyunun aldığı kayda dönmeyi deneyin. Ben birkaç eski oyunda aynı sorunu yaşamıştım. Meğer benim aldığım kayıtlara girmiyormuş, oyunun kendi kaydıyla sorun yaşamamıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı