Günaydın eskileri yad etmek amaçlı oyuna tekrar başlamak istedim fakat EXE dosyasına tıklayınca oyun siyah ekranda kalıyor. Ne bir tepki veriyor ne de ses. Nasıl düzeltebilirim? Yardım eder misiniz?
Crackli yüklediysen crackten olabilir. Ben başka bir crack yüklediğimde düzelmişti. Keşke Steam'e gelse şu eski seriler. Yenilerinden daha çok satar.Günaydın eskileri yad etmek amaçlı oyuna tekrar başlamak istedim fakat EXE dosyasına tıklayınca oyun siyah ekranda kalıyor. Ne bir tepki veriyor ne de ses. Nasıl düzeltebilirim? Yardım eder misiniz?
Eski bir oyun olduğu için uyumluluk modunda çalıştırmayı denedin mi?
Crackli yüklediysen crackten olabilir. Ben başka bir crack yüklediğimde düzelmişti. Keşke Steam'e gelse şu eski seriler. Yenilerinden daha çok satar.
Denedim işe yaramadı.
Yenileri hele ki unbound çok çocuksu geliyor bana göre eski seriler daha çok sürüklüyor hikaye açısından.
NFS Most Wanted 2005'e de bakabilirsin yağ gibi akıyor hala.
Most Wanted çok oynadım şu an Undercover oynuyorum 2 yıl aradan sonra Carbon deneyecektim fakat kurar kurmaz siyah ekranda kalıyor crack klasöründekileri kurulu dizine attım fakat aynı.
Oyunu indirirken eksik dosya indirmiş olabilir.
Windows defender kullanıyorum.Virüs programı varsa indirirken silebiliyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.