NFS Carbon Türkçe yama kurduktan sonra açılmıyor

Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 7600
MSİ RTX 4060
MSİ A620M-E
Kingston Beast 16GB 1x
Meslek
Öğrenci
Hocam bugün NFS Carbon oynarken birden aklıma yama kurma fikri geldi. İnternetten yamayı indirdim ve çalıştırdım. Bu dosyayı Regedit'e ekleyecek diye izin istedi, ben de verdim. Vermez olaydım ki oyunu bir daha açamadım. Çalıştırdıgımda oyun siyah ekran oluyor ve speed.exe durduruldu hatası alıyorum. Dosyanın Regedit'e kuruldugunu biliyorum ama nereye kuruldugunu bilmiyorum. Yamanın uninstallerını da çalıştırdım, tamam dedi. Oyunu sildim, yükledim. Gene muamma. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un ayarlarından sistem geri yüklemeyi kullanarak bilgisayarını belirlediğin tarihe döndürebilirsin.

Yapmak için:

Yeni bir uygulama, sürücü veya Windows güncelleştirmesi yüklediğinizde geri yükleme noktaları oluşturmak ve el ile bir geri yükleme noktası oluşturmak istediğiniz sistem geri yükleme'yi kullanın. Geri yükleme işlemi, kişisel dosyalarınızı etkilemez ancak geri yükleme noktası oluşturulduktan sonra yüklenmiş uygulamalar, sürücüler ve güncelleştirmeleri kaldırır. Bir geri yükleme noktasına geri dönmek için:

1. başlat düğmesini seçin, ardından görev çubuğundaki başlat düğmesinin yanındaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuçlardan Denetim Masası 'nı (masaüstü uygulaması) seçin.
  2. kurtarma iÇin arama Denetim Masası ve kurtarma >> ileri'yi seçin.
  3. Sorunlu uygulama, sürücü veya güncelleştirme ile ilgili geri yükleme noktasını seçin ve ardından ileri > son'u seçin.

Kaynak:

Kurduğunuz yamayı kaldırın, Regedit dosyalarına dediğiniz gibi kaydettiğiniz için. Ardından wise registry cleaner adlı yazılımı indirin ve çalıştırın. Kayıt defteri derin tarama yapınız, o kaldırdığınız yamanın Regedit üzerinden kayıt yerini yüksek ihtimal artık görüp silecektir.

Sistem kurtarma yaptıktan sonra hata verdi hocam programı gene de çalıştırdım ama bir şey olmadı.

Sistem kurtarma değil geri yükleme yapman gerekiyordu. Aramaya gelişmiş sistem ayarları yaz, çıkan sonuca tıkla, sistem koruması bölümüne geç sistem geri yüklemeyi başlat.

Yanlış demişim asıl hata veren o hata da şu

1655363791256.png

Hocam Sorun çözüldü başka bir yerden indirdim oyunu ve çalıştı Ugraşlarınız için teşekkürler özellikle @Prime777'a teşekkürler
Link:https://files.alltypehacks.in/04b5b...205fa1ccd3b3482dec878b7a4f413258d80b80df092d7

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı