NFS Carbon Windows 10'da Açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

qwildclaws

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar. Yıllar önce oynadığım oyun olan NFS Carbon'u Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarıma yükledim. Oyunu açmayı deneyince hiçbir şey olmuyor, ne bir yazı geliyor ne de bir ekran. Lütfen bana yardım edin CD orijinaldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Yıllar önce oynadığım oyun olan NFS Carbon'u Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarıma yükledim. Oyunu açmayı deneyince hiçbir şey olmuyor, ne bir yazı geliyor ne de bir ekran. Lütfen bana yardım edin CD orijinaldir.
Oyunun exe dosyasına sağ tıkla ordan özelliklere tıkla uyumluluk sekmesinden tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak ve bu programı yönetici olarak çalıştır olarak tikleri işaretle. https://github-production-release-a...esponse-content-type=application/octet-stream bunu indir oyunun kurulu olan yerine at.

Gönderdiğiniz site açılmıyor.
2018-10-14.png

Denetim masasına gidin. "Windows özelliklerini aç veya kapat" seçeneğini bulun ve tıklayın. Yanlış hatırlamıyorsam "Eski Bileşenler > Direckt Play" aktif edin, yükleme tamamlansın ve yeniden başlatın daha sonra tekrar deneyin.

Oyun 2006 yapımı. Patch dahi verilse açılmayabilir. Bu nedenle Windows 10 için eski uygulamayı çalıştırılacak olan Direckt Play yüklenmesi gerekiyor.

Yükledim fakat yine olmadı.
Denetim masasına gidin. "Windows özelliklerini aç veya kapat" seçeneğini bulun ve tıklayın. Yanlış hatırlamıyorsam "Eski Bileşenler > Direckt Play" aktif edin, yükleme tamamlansın ve yeniden başlatın daha sonra tekrar deneyin.

Oyun 2006 yapımı. Patch dahi verilse açılmayabilir. Bu nedenle Windows 10 için eski uygulamayı çalıştırılacak olan Direckt Play yüklenmesi gerekiyor.
Yükledim fakat yine olmadı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı