NFS hangi oyununu tavsiye edersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hac Bekir

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
En son NFS oyunlarından NFS Underground 2 oynamıştım. Şimdi NFS'nin baya oyunu var. Menajerliğin ön planda olması giderek arabaların yükseltilmesi ve modifiye yapılması Underground 2'nin en sevdiğim yönlerindendir. Tavsiye edeceğiniz oyunları yazarsanız sevinirim

Pek modifiye yapamazsınız ama The Run iyidir.

Bana göre en iyisi yine Underground 2 Açık dünyada gezme gibisi yok.

Yine mi Underground 2 ??? Her taşını suyunu ezberlemişim artık. Bulamazsam tekrar dönerim yapacak birşey yok
Most Wanted'e bak birde galiba 2.si çıkmıştı ben iyi diye hatırlıyorum. O kadar çıktı ki hangisi tam emin olamıyorum.

Senaryo istersen run çok iyiydi. Açık dünya içinse most wanted 2012 çok iyiydi dlc paketiyle birlikte oynamanı tavsiye ederim. Modifiye ve sokak arıyorsan yani underground 2 gibi olsun diyorsan o tarz en son undercover'ı çıkarmışlardı fakat araba kullanışı kötüydü. Sokak yerine piste de razıysan shift ya da shift2 de iyidir Ya da android-ios cihazın varsa bekle no limits çıkacak.

Şahsen Underground 2 den sonra Carbon dur en çok sevdiğim, tavsiye ederim

Beyler tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Underground 2 gibi istediğimi bulamadım. Kararımı verdim NFS Underground 2'ye devam! Hem nostalji yaparız az da olsa konu kapanabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…