NFS Heat alınır mı?

Bir yerden sonra çok sıkıyor. EA Play ile deneyebilirsiniz. Beğenip alabilirsiniz sonra.

Ben oynadım ve keyif aldım açıkçası. Biraz fazla arcade ama modifiye ve gece yarışları çok keyifli. Yine de aman aman bir oyun değil, 45-50TL civarına düşmedikçe almanı önermem.

Ben oynadım ve keyif aldım açıkçası. Biraz fazla arcade ama modifiye ve gece yarışları çok keyifli. Yine de aman aman bir oyun değil, 45-50TL civarına düşmedikçe almanı önermem.
Pek düşecek gibi değil o fiyatlarda payback falan var

Hocam açıkçası ben hiçbir NFS oyununa o kadar para vermezdim. Oynanış mekanikleri çok kötü. Eğer arcade araba oyunları seviyorsanız deneyebilirsiniz fakat gerçekçiliğe önem veriyorsanız kesinlikle Forza Horizon 4 tavsiye ederim. Hem araba sürüş mekaniklerinde hem araba çeşitliliğinde hem grafiklerde NFS oyunlarından daha gelişmiş bir oyun.

NFS oyunlarını seviyorum hikayesi bittikten sonra aradan zaman geçer canım sıkıldıkça açar oynarım diye düşündüm. Ayrıca forzayida indirimde almayı düşünüyorum

NFS oyunlarını seviyorum hikayesi bittikten sonra aradan zaman geçer canım sıkıldıkça açar oynarım diye düşündüm
Hocam o zaman alabilirsiniz diyeceğim fakat fiyatı oyuna göre çok pahalı. Tabi para benim için çok önemli değil derseniz bu fiyata alabilirsiniz.

Hocam o zaman alabilirsiniz diyeceğim fakat fiyatı oyuna göre çok pahalı. Tabi para benim için çok önemli değil derseniz bu fiyata alabilirsiniz.
Anladım zaman ayırdığın için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…