NFS Heat alınır mı?

Hocam açıkçası ben hiçbir NFS oyununa o kadar para vermezdim. Oynanış mekanikleri çok kötü. Eğer arcade araba oyunları seviyorsanız deneyebilirsiniz fakat gerçekçiliğe önem veriyorsanız kesinlikle Forza Horizon 4 tavsiye ederim. Hem araba sürüş mekaniklerinde hem araba çeşitliliğinde hem grafiklerde NFS oyunlarından daha gelişmiş bir oyun.

Hocam açıkçası ben hiçbir NFS oyununa o kadar para vermezdim. Oynanış mekanikleri çok kötü. Eğer arcade araba oyunları seviyorsanız deneyebilirsiniz fakat gerçekçiliğe önem veriyorsanız kesinlikle Forza Horizon 4 tavsiye ederim. Hem araba sürüş mekaniklerinde hem araba çeşitliliğinde hem grafiklerde NFS oyunlarından daha gelişmiş bir oyun.
NFS oyunlarını seviyorum hikayesi bittikten sonra aradan zaman geçer canım sıkıldıkça açar oynarım diye düşündüm. Ayrıca forzayida indirimde almayı düşünüyorum

NFS oyunlarını seviyorum hikayesi bittikten sonra aradan zaman geçer canım sıkıldıkça açar oynarım diye düşündüm
Hocam o zaman alabilirsiniz diyeceğim fakat fiyatı oyuna göre çok pahalı. Tabi para benim için çok önemli değil derseniz bu fiyata alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı