AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 Laptopumda çok fazla oyun oynadım. İnternette de araştırdım bu sorun galiba bir tek bende olmamış. Olup da çözebilenler yardımcı olursa sevinirim.
Laptopumda çok fazla oyun oynadım. İnternette de araştırdım bu sorun galiba bir tek bende olmamış. Olup da çözebilenler yardımcı olursa sevinirim.
hamitpc342523 Picopat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #2 Bende oynuyorum ama öyle bir sorun yaşamadım. Grafik ayarlarınız nedir? Artı 0 Eksi
KS KS AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 hamitpc342523 dedi: Bende oynuyorum ama öyle bir sorun yaşamadım. Grafik ayarlarınız nedir? Genişletmek için tıkla... Ultra Artı 0 Eksi
hamitpc342523 dedi: Bende oynuyorum ama öyle bir sorun yaşamadım. Grafik ayarlarınız nedir? Genişletmek için tıkla... Ultra
slorixsh Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 558 Çözümler 2 Yer İzmir, Turkiye Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12GB ASUS PRIME B660M-K D4 2X16 3200MHz DDR4 RAM Intel i5 12400 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Web Developer 19 Mayıs 2024 #4 Buradaki mod ile biraz gain ve keskinliği kaldırabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Buradaki mod ile biraz gain ve keskinliği kaldırabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 slorixsh dedi: Buradaki mod ile biraz gain ve keskinliği kaldırabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Modsuz çözmenin bir yolu yok mu başarım alamayacağım çünkü yoksa Artı 0 Eksi
slorixsh dedi: Buradaki mod ile biraz gain ve keskinliği kaldırabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Modsuz çözmenin bir yolu yok mu başarım alamayacağım çünkü yoksa
slorixsh Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 558 Çözümler 2 Yer İzmir, Turkiye Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12GB ASUS PRIME B660M-K D4 2X16 3200MHz DDR4 RAM Intel i5 12400 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Web Developer 19 Mayıs 2024 #6 AsdAsLAYEr dedi: Modsuz çözmenin bir yolu yok mu başarım alamayacağım çünkü yoksa. Genişletmek için tıkla... Sanırım yok, başarımları bir tane uygulama ile de fulleyebilirsin aslında, adını tam olarak hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
AsdAsLAYEr dedi: Modsuz çözmenin bir yolu yok mu başarım alamayacağım çünkü yoksa. Genişletmek için tıkla... Sanırım yok, başarımları bir tane uygulama ile de fulleyebilirsin aslında, adını tam olarak hatırlamıyorum.
KS KS AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #7 slorixsh dedi: Sanırım yok, başarımları bir tane uygulama ile de fulleyebilirsin aslında, adını tam olarak hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Insanı bir yıl önce aldığı oyuna pişman ederler mi ya neyse Forza ile devam. Artı 0 Eksi
slorixsh dedi: Sanırım yok, başarımları bir tane uygulama ile de fulleyebilirsin aslında, adını tam olarak hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Insanı bir yıl önce aldığı oyuna pişman ederler mi ya neyse Forza ile devam.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.290 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #8 Bilgisayarınızda sorun olabilir ben de çok güzel gözüküyordu. Artı 0 Eksi
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.692 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #9 SS Atabilir misiniz nasıl bir grafik görelim. Artı 0 Eksi
KS KS AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #10 bdxmrz dedi: Bilgisayarınızda sorun olabilir ben de çok güzel gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam Tek sorun olan oyun bu Dorzi dedi: SS Atabilir misiniz nasıl bir grafik görelim. Genişletmek için tıkla... Bir dakika bilgisayardan ekran görüntüsü alayım Dorzi dedi: SS Atabilir misiniz nasıl bir grafik görelim Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: Bilgisayarınızda sorun olabilir ben de çok güzel gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam Tek sorun olan oyun bu Dorzi dedi: SS Atabilir misiniz nasıl bir grafik görelim. Genişletmek için tıkla... Bir dakika bilgisayardan ekran görüntüsü alayım Dorzi dedi: SS Atabilir misiniz nasıl bir grafik görelim Genişletmek için tıkla...