NFS Heat oynarken RTX 3060ti 82 dereceye ulaşıyor

661587

Decapat
NFS Heat oynarken ekran modunu fullscreen yaptığımda biraz da olsa az ısınıyor ekran kartım ama ekran aşırı parlak oluyor. Borderless yaptığımda ise parlaklık normal düzeye iniyor ama ekran kartı 81-82 dereceyi görüyor. Ayrıca grafik düzeyini Low da yapsam Ultra da yapsam bir şey değişmiyor, her türlü ısınıyor. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
NFS Heat oynarken ekran modunu fullscreen yaptığımda biraz da olsa az ısınıyor ekran kartım ama ekran aşırı parlak oluyor. Borderless yaptığımda ise parlaklık normal düzeye iniyor ama ekran kartı 81-82 dereceyi görüyor. Ayrıca grafik düzeyini Low da yapsam Ultra da yapsam bir şey değişmiyor, her türlü ısınıyor. Nasıl çözebilirim?

Ekran kartının tam marka ve onun modeli ne?

Adı üstünde NFS Heat

Undervolt ve kasa kapağı açık kullanım senin işini görebilir. Undervolt için şu video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Undervolt ve kasa kapağı açık kullanım senin işini görebilir. Undervolt için şu video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda söylendiği şekilde undervolt yaptım ve oyuna girip test etmeye çalıştım ama 3 denemde de oyun bozulup kendi kendine kapandı ve ekran kitlendi. Sıfırladım ben de afterburner ayarlarını.

Rivatuner ile çözdüm.

Son düzenleme:
Videoda söylendiği şekilde undervolt yaptım ve oyuna girip test etmeye çalıştım ama 3 denemde de oyun bozulup kendi kendine kapandı ve ekran kilitlendi. Sıfırladım ben de Afterburner ayarlarını.

RivaTuner ile çözdüm.

Agresif şekilde voltaj düşürür isen bu normal, her çökmede biraz voltaj arttır. RivaTuner ile nasıl çözdün?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı