NFS HEAT sistem gereksinimleri açıklandı!

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
Minimum sistem gereksinimleri
  • Windows 10 işletim sistemi
  • Intel Core i5-3570 veya AMD FX-6350 işlemci
  • 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 760 veya Radeon 7970 / Radeon R9 280X ekran kartı
  • DirectX 11
  • 320 kbps internet bağlantısı
  • 50 GB boş alan

Tavsiye edilen sistem gereksinimleri
  • Windows 10 işletim sistemi
  • Intel Core i7-4790 veya Ryzen 3 1300X işlemci
  • 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 480 ekran kartı
  • DirectX 11
  • 512 kbps veya daha hızlı internet bağlantısı
  • 50 GB boş alan

Arkadaşlar sistem gereksinimleri bu. Sizce GTX 750 Ti ve AMD FX 6100 ile oynayabilir miyim? Yüksek ihtimal oynanır ama yine de merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası NFS serisini sırf modifiye için oynuyorum.

Eklemiyorlar çünkü oyun arcade.

Benim için modifiye seçeneği ve araba seçeneği çok olmalı. Gerisi önemli değil.
"Eklemiyorlar çünkü arcade" bahane mi yani? :D Forza Horizon serisi de arcade yarış oyunu ama oyunda 500-600 araba olmasına rağmen hepsinde son derece detaylı kokpit var.

Son düzenleme:
"Eklemiyorlar çünkü arcade" bahane mi yani? :D Forza Horizon serisi de arcade yarış oyunu ama oyunda 500-600 araba olmasına rağmen hepsinde son derece detaylı kokpit var.
Forza birazda simülasyon aslında. Evet bir bahane olmayabilir ama olsun. Bir yarış oyununda tek istediğim şey modifiye. Bu biraz da benim hastalığımdan sanırım:D
Ucu ucuna oynayabilirsiniz diye düşünüyorum arada droplar olabilir.
Oyunun dosyaları açık olursa rahatca oynayabilirim diye düşünüyorum.

Çok kısıtlı bi modifiye imkanı var oyunda. NFS 2015 de farlara geldiğiniz vakit No Parts Available yazıyordu. Çokça eleştirildi, alay konusu oldu. Bu mu derin kişiselleştirme dediğiniz şey diye yerden yere vurdular Ghost Games i redditte. Payback de renklendirdiler camları geçtiler. Heat'e bakıyoruz o da aynı. Modifiye konusunda da çok fazla seçenek beklemeyin. Underground 2 görmüş birine doğal olarak çok az ve sınırlı geliyor bu seçenekler. Ve arabanın saçmaladığı garip sürüş fizikleri. Evet oyun simülasyon değil de arabalar araba gibi de gitmiyor, hiç beklemediğiniz anda garip tepkiler veriyor. 2 oyunda adam edemediler bunda bakalım ne yapacaklar.

Çok kısıtlı bi modifiye imkanı var oyunda. NFS 2015 de farlara geldiğiniz vakit No Parts Available yazıyordu. Çokça eleştirildi, alay konusu oldu. Bu mu derin kişiselleştirme dediğiniz şey diye yerden yere vurdular Ghost Games i redditte. Payback de renklendirdiler camları geçtiler. Heat'e bakıyoruz o da aynı. Modifiye konusunda da çok fazla seçenek beklemeyin. Underground 2 görmüş birine doğal olarak çok az ve sınırlı geliyor bu seçenekler. Ve arabanın saçmaladığı garip sürüş fizikleri. Evet oyun simülasyon değil de arabalar araba gibi de gitmiyor, hiç beklemediğiniz anda garip tepkiler veriyor. 2 oyunda adam edemediler bunda bakalım ne yapacaklar.
Açıkçası sürüş hissi olarak most wanted dan beri fiyasko bir oyun.

Çok makul değerler istemişler sağolsunlar şansıma önerilen sistemde yazan parçaların neredeyse hepsine sahibim güzel bir oyun olacak benim için. Senin açından da bakarsak oynarsın büyük ihtimal ama drop kaçınılmaz özellikle gece yarışlarında.

Çok makul değerler istemişler sağolsunlar şansıma önerilen sistemde yazan parçaların neredeyse hepsine sahibim güzel bir oyun olacak benim için. Senin açından da bakarsak oynarsın büyük ihtimal ama drop kaçınılmaz özellikle gece yarışlarında.
Evet o konuda haklısınız. Ama oyunun dosyaları açık olursa biraz ayarlanabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı