NFS Heat vs Assetto Corsa

Payback oyununda az araba var diye duydum şu an NFS Heat %35 10GB indi ama bir sorun var izin verirseniz onu sormak istiyorum Steam hakkında.
100 araba vardir. Zaten zor para kazaniyorsunuz. Ama hikayesi vs guzel o yuzden demistim. Buyrun hocam

Hocam oyunu satın aldım ama topluluk kısmına tıkladığım zaman üst kısımdaki topluluk bu hatayı verdi kartımdan parası çekildi 50TL bu hata nedir görmezden gelsem bir sıkıntı yapar mı?
Hocam oyunu tekrar almaya calismayin. Bu onun safyasi. Toplulukla alakali degil.

Hocam almaya calismissiniz ki bu hatayi verdi. Bu ödeme ekrani zaten. Buradan cikin topluluğa girin sorun olmaz.

Hocam olmuyor eminim sadece 1 adet aldım nasıl çıkabilirim bu ekrandan.

Hocam almaya calismissiniz ki bu hatayi verdi. Bu ödeme ekrani zaten. Buradan cikin topluluğa girin sorun olmaz.

Ekran kaydı var ama buraya nasıl atacağım.

Hocam tartışmaya basıp anasayfaya bastım sorun düzeldi sanırım.

Arkadaşlar soru basit 50TL bütçem var ikisinden birini alabiliyorum Assetto Corsa alırsam 18TL'lik bir oyun daha alabiliyorum sizce hangisi?

Hocam en azından gaz fren ayarlayabileceğiniz bir kol varsa, Assetto Corsa tadından yenmez. Hayatınızın sonuna kadar modlarsınız. Ben en son oyunu başka bir şeye çevirmiştim. 😀

Hocam en azından gaz fren ayarlayabileceğiniz bir kol varsa, Assetto Corsa tadından yenmez. Hayatınızın sonuna kadar modlarsınız. Ben en son oyunu başka bir şeye çevirmiştim. 😀
Ayrıca biraz işsizseniz pistlerin dosyalarına girerek, yolların tutuşunu artırabilirsiniz. Daha kolay bir sürüş için.

Hocam olmuyor eminim sadece 1 adet aldım nasıl çıkabilirim bu ekrandan.

Ekran kaydı var ama buraya nasıl atacağım.

Hocam tartışmaya basıp anasayfaya bastım sorun düzeldi sanırım.
iyi hocam o zaman sorun yok:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı