NFS Heat vs NFS Payback vs Assetto Corsa Ultimate Edition

enginoz

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, benim araba oyunlarıyla ilgi çok bir bilgim yok. PS Black Friday indirimde aradığım fiyat bandında 3 araba oyunu buldum.
Benim için önemli olan ilk şey açık dünyada güzelce gezinebilme sonra da güzel bir hikayesinin olması, tabii attığım bu oyunlarda hikayesi olmayan da olabilir. Kriterlerime göre, bu 3 oyundan hangisini almam daha iyi olur?

Son düzenleme:
Merhaba, benim araba oyunlarıyla ilgi çok bir bilgim yok. PS Black Friday indirimde aradığım fiyat bandında 3 araba oyunu buldum.
Benim için önemli olan ilk şey açık dünyada güzelce gezinebilme sonra da güzel bir hikayesinin olması, tabii attığım bu oyunlarda hikayesi olmayan da olabilir. Kriterlime gör, bu 3 oyundan hangisini almam daha iyi olur?
Ben şahsen en çok Payback'i sevdim.

Heat. Payback'de araba geliştirmesi lootbox sistemi ile oluyor, beni uyuz etmişti. Assetto Corsa ise konsolda oynanmaz bana sorarsanız. Hiçbir mod kuramıyorsunuz ve oyunun zevkinin %90'ı mod.

Ben şahsen en çok Payback'i sevdim.
Heat. Payback'de araba geliştirmesi lootbox sistemi ile oluyor, beni uyuz etmişti. Assetto Corsa ise konsolda oynanmaz bana sorarsanız. Hiçbir mod kuramıyorsunuz ve oyunun zevkinin %90'ı mod.
İkisinde de açık dünya ve hikaye var mı? Varsa hangisinin açık dünyası daha büyük ve güzel? Hikaye anlamında da büyük bir fark var mı?

Payback biraz daha aksiyon tabanlı Heat biraz daha durağan bir oyun. Payback'in aksiyonu bir tık fazla da gelebilir.
Assetto Corsa'yı buraya katmıyorum zira o bir simülasyon. Açık dünya olsa bile mesela rampadan 100 metre uçamıyorsunuz, uçsanız da araba pert oluyor. :)

Payback haritası daha büyük ama offroad kısımları daha çok ve büyük olduğu için. Heat'in haritası daha küçük (yine de oldukça büyük) ama daha yoğun, şehire odaklı olduğu için.

Payback haritası daha büyük ama offroad kısımları daha çok ve büyük olduğu için. Heat'in haritası daha küçük (yine de oldukça büyük) ama daha yoğun, şehire odaklı olduğu için.
Biraz geç dönebildim fakat Payback'in şehir içiyle Heat'inkini kıyaslarsak hangisi önde? Ona göre artık alacağım da.

Benim için önemli olan ilk şey açık dünyada güzelce gezinebilme sonra da güzel bir hikayesinin olması, tabii attığım bu oyunlarda hikayesi olmayan da olabilir. Kriterlerime göre, bu 3 oyundan hangisini almam daha iyi olur?

Heatin grafikleri güzel sistem istiyor biraz Assetto Corsa tek başına kötü Online'de modlarla iyi Payback güzel. Assetto Corsa'nın bir hikayesi yok ve direksiyon seti olmadan bence zevkli değil ama modlarla vesaire güzel fakat Payback ve heatin bir hikayesi var bildiğim kadarıyla klavyeyle daha çok eğlendirir.

Heatin grafikleri güzel sistem istiyor biraz Assetto Corsa tek başına kötü Online'de modlarla iyi Payback güzel. Assetto Corsa'nın bir hikayesi yok ve direksiyon seti olmadan bence zevkli değil ama modlarla vesaire güzel fakat Payback ve heatin bir hikayesi var bildiğim kadarıyla klavyeyle daha çok eğlendirir.
Playstation'da, PS kolundan oynayacağım, direksiyon fiyatları çok yüksek. Kolla oynamak için hangisini önerirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı