NFS: Hot pursuit arabalar dönmüyor

İşletim sistemi
Diğer
Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eski NFS oyunlarını denemek istedim. NFS: MW(2012) ve NFS: Rivals'i bitirdim. İki oyundan da gayet keyif aldım. Modifiye seçenekleri daha önceki oyunlara göre az olsa da modifiye sevmeyen ve aracın orijinal kalmasını isteyen biri olarak bu iki oyun da beni tatmin etti. Oynanışın kolay olması da beni epey eğlendirdi. NFS Hot Pursuit(2010)'u denemek istediğimde oyundaki araç mekaniklerinin çok zor olduğunu fark ettim. Arabalar resmen gemi gibi, dönmüyor. Yolda tutmakta zorlanıyorum. Dönüşlerde drift yaparken çok hız kaybediyorum. Frenlersem gene çok hız kaybediyorum, fren yapmazsam duvara tosluyorum. Sınırsız Nitro hilesine rağmen rakipleri düzlükte dahi geçemiyorum. Benimle alakalı bir sorun mu var yoksa oyun mu zor?

Son düzenleme:
Oyun zor değil, mekanikleri saçma ve yapay zekası çöp. Veyron'dan polis yapıp çıkartmışlar oyunu.
250+ hızla giderken polis senin önüne geçip nasıl spike strip atabiliyor? Böyle bir saçmalık var mı?
Virajda çok hız kaybediyorum, toparlaması çok zor. Araba bir çarptı mı pinpon topuna dönüyor. Nitro, diğer oyunlar gibi çok etkili değil. Yapay zeka viraja gelince yanımdan fırlıyor. Düzlükte sınırsız nitro ile yakalayamıyorum.

Virajda çok hız kaybediyorum, toparlaması çok zor. Araba bir çarptı mı pinpon topuna dönüyor. Nitro, diğer oyunlar gibi çok etkili değil. Yapay zeka viraja gelince yanımdan fırlıyor. Düzlükte sınırsız Nitro ile yakalayamıyorum.

Tek zevkli yanı Bugatti ve Lamborghini'yi polis olarak kullanmak bana göre. Sirenler bile bir işe yaramıyor. O da sıktı artık :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı