- Makaleler
- 5
NFS Hot Pursuit 2010 Full HD ve Ultra'da ekran kartımı 50 derece ısındırırken Remastered versiyonu 1080P ve en düşük ayarlarda 60 dereceden fazla ısındırıyor, Ultra'da ise 66 dereceyi görüyorum. Minik bir grafik farkı için bence çok fazla ısındırıyor.
Güncelleme: 'Remastered versiyonu için 1080P en düşük ayarlarda 60 FPS'den fazla ısındırıyor.' diye yazmışım, en düşük ayar bu değilmiş, grafik ayarlarını custom olarak ayarlayıp birkaç grafik ayarını 'none' yaptım ve yine birkaç detayı 'off'a getirdim, böylece en düşük detay seviyesinde oynamış oldum. Bu şekilde remastered olmayan hot pursuit versiyonuna kıyasla aynı ısı derecelerini gördüm.
Bazı farklar şöyle;
1- Remastered versiyonunda yüzde birlik ve binde birlik FPS biraz daha fazla.
2- Remastered olmayan versiyonda işlemci ısısı biraz daha fazla oluyor.
3- Remastered versiyonda RAM kullanımı daha fazla.
Güncelleme: 'Remastered versiyonu için 1080P en düşük ayarlarda 60 FPS'den fazla ısındırıyor.' diye yazmışım, en düşük ayar bu değilmiş, grafik ayarlarını custom olarak ayarlayıp birkaç grafik ayarını 'none' yaptım ve yine birkaç detayı 'off'a getirdim, böylece en düşük detay seviyesinde oynamış oldum. Bu şekilde remastered olmayan hot pursuit versiyonuna kıyasla aynı ısı derecelerini gördüm.
Bazı farklar şöyle;
1- Remastered versiyonunda yüzde birlik ve binde birlik FPS biraz daha fazla.
2- Remastered olmayan versiyonda işlemci ısısı biraz daha fazla oluyor.
3- Remastered versiyonda RAM kullanımı daha fazla.
Son düzenleme: