NFS Most Wanted 2 sizce nasıl?

Makaleler
1
Origin üzerinden NFS Most Wanted 2 alacağım fakat önce sizin görüşlerinizi almak istedim. Bu arada bence oyun gayet eğlenceli.

İlk seriye göre beklentinin çok altında bir oyun. Yine bir hikaye üzerinden gidebilirlerdi ama yapmamışlar. Mekanikleri değiştirmişler. Üzerine grafik eklemişler.

Eski NFS MW gibi değil tam olarak, özelleştirme yok resmen. Ama oynanış ve sürüş açısından güzel bir oyun. Almanı tavsiye etmem çünkü NFS 2015 piyasada dururken o alınmaz. Bilgisayarın onu ancak destekleyebilecek kapasitedeyse alabilirsin, ben arada açıp bir iki tur atıyorum şehirde. Mekanikleri fena değil.

Sol alacağın oyunların arasında dursun bu oyun.

@savaskaraer Neden korsan önerilsin ki? Emeğe saygısızlık var. Korsan oyunlarda virüs var mı yok mu belli değil.
Her yerde var virüs. Evet korsan da oynayabilir neden bir oyuna 250-300 TL versin ki? Asla oyuna ben para vermem gidip korsan oynarim. Ha online baya iyiyse kiyarim veririm ama hayatimda hiç vermedim. Hikaye seviyorsan sana kalmiş. Param var diyorsan git orijinal al. Yok diyorsan git Torrent indir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…