NFS Most Wanted 2005 indirirken CD-key ister mi?

dextrian11

Hectopat
Arkadaşlar selam, NFS Most Wanted 2005 oyununu fiziksel olarak 2. el almayı planlıyorum, ancak oyunu CD'den indirirken oyunu aktif etmek için bir CD-key istermi bilmiyorum, ve alacağım ürün 2. el olduğu için CD-key istemesi durumunda büyük ihtimalle çalışmayacaktır. Kısaca oyunu indirirken bizden CD-key ister mi istemez mi bunu bilen oyunu daha önce fiziksel bir kopya ile PC'ye indiren varsa bilgilendirirse mutlu olurum.

2012 grafikleri daha iyi araç sesleri daha iyi araçlar daha fazla haritası daha büyük ama hikayesi 2005'ten çok daha kötü. 2005 hikayesini başka hiçbir NFS oyununa değişmem.

CD'yi alsanızda içindeki kod bir kere aktif olmuşsa büyük ihtimal kursanızda oynayamazsınız. Burada key bulmak bile Crack'e giriyor sanırım (ancak oyun resmi satışı yoksa crack olmaz kurallarda var bu)

2012 Most Wanted leş ya 2005 Origin'de varsa vardır keyide Google'da nerede aratsan bulursun CD alsanda başın yanmaz yani.
Google'da baktım daha önce keyler var, evet ancak hem key yazan konuların altına çalışmıyor yazılmış hem de key isteme olayı korsana özel mi yoksa orijinal versiyonunda ister mi bilemedim.

CD'yi alsanızda içindeki kod bir kere aktif olmuşsa büyük ihtimal kursanızda oynayamazsınız. Burada key bulmak bile Crack'e giriyor sanırım (ancak oyun resmi satışı yoksa crack olmaz kurallarda var bu)
Baktım ancak bulamadım hiçbir yerde orijinal satışını.

Google'da baktım daha önce keyler var, evet ancak hem key yazan konuların altına çalışmıyor yazılmış hem de key isteme olayı korsana özel mi yoksa orijinal versiyonunda ister mi bilemedim.

Ben kendim oynadığımda o keylerin hepsini çalıştırıyordu çalışmıyor denilmesini garip buldum bir site olmasa başka site çalıştırıyor keyi ama orijinalde kay istermi orasını bilmiyorum.

Forumda dolaşırken az önce @RotasızBey 'in kendisine bulunduğunu ve diske yükleyip birkaç kişiye paylaşacağını yazdığını gördüm, elinde hala varsa ve paylaşabilirse ben ve bu konuyu ileride görecek birkaç insanın daha, çok mutlu olacağını tahmin ediyorum.

Arkadaşlar selam, NFS Most Wanted 2005 oyununu fiziksel olarak 2. el almayı planlıyorum, ancak oyunu CD'den indirirken oyunu aktif etmek için bir CD-key istermi bilmiyorum, ve alacağım ürün 2. el olduğu için CD-key istemesi durumunda büyük ihtimalle çalışmayacaktır. Kısaca oyunu indirirken bizden CD-key ister mi istemez mi bunu bilen oyunu daha önce fiziksel bir kopya ile PC'ye indiren varsa bilgilendirirse mutlu olurum.
İsteyecektir; orijinal olarak kutusuyla birlikte alacaksanız key kutunun iç tarafında, hemen CD'nin bulunduğu kısmın altında bulunacaktır. Eğer ki alacağınız CD orijinal kutusunda ve key bulunmadan gelecekse mecburen internetten bulmanız gerekecektir. Her key her CD'ye olmayacaktır lakin küçük bir araştırmayla, kolaylıkla sizin CD'nize uyumlu bir key bulabilirsiniz

Bu eski keyler öyle çalışmıyor, sadece korsan koruması için varlar ve birden fazla kez kullanılabilir.

Son düzenleme:
Hem konu sahibi arkadaş hem de diğer bazı arkadaşlar sanırsam olayı yanlış anlamış. Evvela oyun dijital plaformlarda satışta değil. İkinci el olarak CD'sini almak mümkün anca. Bu CD'yi aldığınızda zaten üzerinde CD-key yazıyor olması lazım. Dolayısıyla CD-key istediği zaman başınız ağrımayacak. Ayrıca bu CD-key'lerin çalışma mantığı tek kullanımlık değil bugünkü gibi. Steam key gibi düşünmeyin, korsan koruması olarak düşünülmüş bir şey, defalarca kullanılabilir. İnternette bulunan CD-keyler de hala çalışır durumda. Korsan indirseniz bile onları kullanabiliyorsunuz, korsana destek yok ayrı dava. Fakat internetten indirirseniz crack yaparsınız yine de. Bu söylediklerim bilgisayar içindi, konsol tarafında halen dijital olarak satıştaysa bilemiyorum.

Yine de %100 emin değilim yanılıyorsam belirtebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı