NFS Most Wanted 2012'nin sonu geliyor olabilir

Yunus EmreTR

Decapat
Daha fazla  
Başlıktan da anladığınız gibi, 2012 yılında hayatımıza giren Most Wanted ya da hayranların Burnout: Fairhaven olarak isimlendirdiği oyunun sonu gelmek üzere. Oyun EA App'ten kaldırılmış durumda. Steam'den de yakın bir zaman içinde kaldırılacağını düşünüyorum. Oynayamazsanız çok şey kaçırmazsınız merak etmeyin, oyunun bir hikayesi yok :D

Başlıktan da anladığınız gibi, 2012 yılında hayatımıza giren Most Wanted ya da hayranların Burnout: Fairhaven olarak isimlendirdiği oyunun sonu gelmek üzere. Oyun EA App'ten kaldırılmış durumda. Steam'den de yakın bir zaman içinde kaldırılacağını düşünüyorum. Oynayamazsanız çok şey kaçırmazsınız merak etmeyin, oyunun bir hikayesi yok :D
Grafikleri dışında zevkli bir tarafı yoktu zaten benim için. 2 yıldır aralıksız MW 2005 oynuyorum valla daha eğlenceli :D

Kaldırılıp Kaldırılmaması Umrumda Değil Berbat Bir Oyun Zaten Adam Akıllı Hikayesi Yok,Araba Modifiye Etmesi Berbat,Cutscene'ler Hiç Güzel Değil,Oyunun Ana Arabası BMW M3 GTR DLC İstiyor,Sürüş Mekaniği Güzel Değil Sadece Grafiği Güzel Ve Sistem Gereksinimi Düşük Eğer Ben Sadece Grafik İstiyorum Diyorsanız Eyvallah Oynanır Ama Bence Hiç Güzel Bir Oyun Değil Gidin Most Wanted 2005,Carbon Veya Underground 2 Oynayın Daha Çok Zevk Alırsınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı