NFS Most Wanted arkadaşla nasıl oynanır?

umut_arslan

Centipat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Steam'den NFS Most Wanted oyununu indirdim ama arkadaşımla oynayamıyorum. Bu oyunu arkadaşımla nasıl oynayabileceğimi aşama aşama anlatabilir misiniz?

İyi günler arkadaşlar. Steam'den NFS Most Wanted oyununu indirdim ama arkadaşımla oynayamıyorum. Bu oyunu arkadaşımla nasıl oynayabileceğimi aşama aşama anlatabilir misiniz?
Yanlış hatırlamıyorsam bu oyundan eser kalmadı. sadece steam de ve crack dosyaları var. Yani sunucularıda kalktı. Ekstra bir programdan destek alınarak yapılıyor diye hatırlıyorum ama hangisi hakkında bilgim yok. YouTube den araştırabilirsin.

EA Play arkadaşı olmanız gerekiyor. Aynı steamdan davet atar gibi davetle aynı oyuna girebilirsiniz. Eğer girişi bilmiyorsanız söyleyeyim. Oyunun arayüzünden multiplayera gireceksiniz.

EA Play arkadaşı olmanız gerekiyor. Aynı steamdan davet atar gibi davetle aynı oyuna girebilirsiniz. Eğer girişi bilmiyorsanız söyleyeyim. Oyunun arayüzünden multiplayera gireceksiniz.
Teşekkürler. Peki arkadaşımla beraber birbirimize karşı veya çoklu bir şekilde ikimizin de olduğu yarışlar yapabilir miyiz? Veya polislere karşı birlikte çarpıp kaçabilir miyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı