A ayberkyigit9 Femtopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Bu arabanın oyunun bize verdiği gibi değil de direk stok haline ulaşmak mümkün mü? Modifiyeyi kendi elimle yapmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Bu arabanın oyunun bize verdiği gibi değil de direk stok haline ulaşmak mümkün mü? Modifiyeyi kendi elimle yapmak istiyorum.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.733 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 ayberkyigit9 dedi: Bu arabanın oyunun bize verdiği gibi değil de direk stok haline ulaşmak mümkün mü? Modifiyeyi kendi elimle yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Var diye biliyorum. Orjinal oyunda olmasa bile Redux V3 modunda var diye hatırlıyorum. (Redux mod oyunu günümüze göre grafiklerini iyileştirmiş ve daha uyumlu göze güzel görünen, ayrıca 110 civarı araç eklenmiş hali.) Artı 0 Eksi
ayberkyigit9 dedi: Bu arabanın oyunun bize verdiği gibi değil de direk stok haline ulaşmak mümkün mü? Modifiyeyi kendi elimle yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Var diye biliyorum. Orjinal oyunda olmasa bile Redux V3 modunda var diye hatırlıyorum. (Redux mod oyunu günümüze göre grafiklerini iyileştirmiş ve daha uyumlu göze güzel görünen, ayrıca 110 civarı araç eklenmiş hali.)
MC_TheED Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 Orijinal oyunda maalesef yok ama bazı Redux modlarında var araştırıp bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi