Gobidele1 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #1 NFS Most Wanted indirdim bilgisayara ilk araba satın alma yerinden sonra oyundan attı ve şimdi hiç girilmiyor. Çözümü var mıdır acaba?
NFS Most Wanted indirdim bilgisayara ilk araba satın alma yerinden sonra oyundan attı ve şimdi hiç girilmiyor. Çözümü var mıdır acaba?
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.260 Makaleler 18 Çözümler 41 24 Eylül 2025 #2 Varsa CrackFix bulun yoksa da indirdiğiniz kaynağı değiştirin derim. Ben de bulmaya çalıştığımda sıkıntı yaşadığımı hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Varsa CrackFix bulun yoksa da indirdiğiniz kaynağı değiştirin derim. Ben de bulmaya çalıştığımda sıkıntı yaşadığımı hatırlıyorum.
KS KS Gobidele1 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #3 Girdap dedi: Varsa CrackFix bulun yoksa da indirdiğiniz kaynağı değiştirin derim. Ben de bulmaya çalıştığımda sıkıntı yaşadığımı hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Crack fix ın bir zararı olur mu Artı 0 Eksi
Girdap dedi: Varsa CrackFix bulun yoksa da indirdiğiniz kaynağı değiştirin derim. Ben de bulmaya çalıştığımda sıkıntı yaşadığımı hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Crack fix ın bir zararı olur mu
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.260 Makaleler 18 Çözümler 41 25 Eylül 2025 #4 Gobidele1 dedi: Crack fix ın bir zararı olur mu Genişletmek için tıkla... Olmaz. Artı 0 Eksi