eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 15 Ocak 2022 #1 NFS Most Wanted 2005 oyununda epey ilerlediğim Save dosyam var, oyun içinde bu Save dosyamın 'damaged' olduğu yazıyor ve bunu kullanamıyorum. Nasıl düzeltirim? O kadar ilerlemiştim oyunda, bu Save dosyasını kullanmak istiyorum. Son düzenleme: 15 Ocak 2022
NFS Most Wanted 2005 oyununda epey ilerlediğim Save dosyam var, oyun içinde bu Save dosyamın 'damaged' olduğu yazıyor ve bunu kullanamıyorum. Nasıl düzeltirim? O kadar ilerlemiştim oyunda, bu Save dosyasını kullanmak istiyorum.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.538 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #2 Extra Options gibi bir mod yüklüyse veya bir araba modu vs. yüklüyse ondan olabilir. Yeni save açmalısınız. Artı 0 Eksi
Extra Options gibi bir mod yüklüyse veya bir araba modu vs. yüklüyse ondan olabilir. Yeni save açmalısınız.
ticketmykells Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 711 Çözümler 5 15 Ocak 2022 #3 Oyununuz orijinal değilse Defender'ın açık olmasından kaynaklanıyor bu sorun. Artı 0 Eksi
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 15 Ocak 2022 #4 misty rosetta dedi: Extra Options gibi bir mod yüklüyse veya bir araba modu vs. yüklüyse ondan olabilir. Yeni save açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Öyle bir mod yok, sadece oyunu yeniden yükleyip önceki save dosyamı kullandım. ticketmykells dedi: Oyununuz orijinal değilse Defender'ın açık olmasından kaynaklanıyor bu sorun. Genişletmek için tıkla... Defender'ı devre dışı bırakıp tekrar denedim ve yine aynı. Defender'dan kaynaklı olduğunu hiç sanmıyorum. Artı 0 Eksi
misty rosetta dedi: Extra Options gibi bir mod yüklüyse veya bir araba modu vs. yüklüyse ondan olabilir. Yeni save açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Öyle bir mod yok, sadece oyunu yeniden yükleyip önceki save dosyamı kullandım. ticketmykells dedi: Oyununuz orijinal değilse Defender'ın açık olmasından kaynaklanıyor bu sorun. Genişletmek için tıkla... Defender'ı devre dışı bırakıp tekrar denedim ve yine aynı. Defender'dan kaynaklı olduğunu hiç sanmıyorum.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.538 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #5 Oyunu silip yeniden yüklediyseniz CD key farkından dolayı save çalışmıyor olabilir, save editor ile CD key'i kontrol edin. Artı 0 Eksi
Oyunu silip yeniden yüklediyseniz CD key farkından dolayı save çalışmıyor olabilir, save editor ile CD key'i kontrol edin.
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 15 Ocak 2022 #6 misty rosetta dedi: Oyunu silip yeniden yüklediyseniz CD key farkından dolayı save çalışmıyor olabilir, save editor ile CD key'i kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Save editor indirdim ama bahsettiğiniz işlemi Save editor ile nasıl yapabilirim bilmiyorum. Artı 0 Eksi
misty rosetta dedi: Oyunu silip yeniden yüklediyseniz CD key farkından dolayı save çalışmıyor olabilir, save editor ile CD key'i kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Save editor indirdim ama bahsettiğiniz işlemi Save editor ile nasıl yapabilirim bilmiyorum.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.538 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #7 Her save editörde bulunmuyor maalesef. Carbon'un editöründe vardı, MW'ninkinde yokmuş. Artı 0 Eksi