Çözüldü NFS oyunlarında A, W, S, D tuşları çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iwasmiss

Femtopat
Daha fazla  
%60 klavye kullandığım için yön tuşlarım mevcut değil kolaylık olsun diye wasd tuşlarıyla oynamak istiyorum, çözüm yolu var mı?
Klavyem Redragon K617 Fizz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
%60 klavye kullandığım için yön tuşlarım mevcut değil kolaylık olsun diye wasd tuşlarıyla oynamak istiyorum, çözüm yolu var mı?

Normalde ayarlarda olması gerek. Bende mutlaka yön tuşları olan oyunlarda değiştiririm. Eskisi gibi yaygın değil artık. O nedenle kolaylıkla değiştirmen lazım. Bulamadın mı yoksa Türkçe vs olmadığı için mi fark edemedin?

Normalde ayarlarda olması gerek. Bende mutlaka yön tuşları olan oyunlarda değiştiririm. Eskisi gibi yaygın değil artık. O nedenle kolaylıkla değiştirmen lazım. Bulamadın mı yoksa Türkçe vs olmadığı için mi fark edemedin?

Çözüm
Ayarlarda controller sekmesinin altında key bindings diye bir seçenek olması gerekiyor. Oradan ayarlama yapabiliyor olman lazım.

Ayarlarda Controller sekmesinin altında key bindings diye bir seçenek olması gerekiyor. Oradan ayarlama yapabiliyor olman lazım.

Önerileriniz için teşekkürler, Need for Speed MW, Underground ve Underground 2 oynamak istemiştim ama çok eski oyunlar oldukları için sanırım dediğiniz ayarlar mevcut değil.

Önerileriniz için teşekkürler, Need for Speed MW, Underground ve Underground 2 oynamak istemiştim ama çok eski oyunlar oldukları için sanırım dediğiniz ayarlar mevcut değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki gibi çıkmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…