NFS Payback araç yükseltme nasıl olmalı?

coish

Femtopat
Daha fazla  
NFS Payback'de araç performansını yükseltirken performans kartlarının markalarının hepsi aynı mı olması gerekiyor? Toplam 6 parça takılıyor, 3 tane aynı marka ve 3 tane aynı marka takınca ikisindende bonus veriyor. Fakat tüm parçaların aynı marka olması gerektiğini okudum, öyle olursa sadece 1 bonus vermiyor mu? 3'er marka takınca 2'sinden de bonus almak daha iyi değil mi? Ben mesela 3 tane Carbon markası ve 3 tane americana markası takıyorum. Bir de yarış, drift, offroad, drag araçlarında hangi özellikleri geliştirmek önemli hangileri önemsizdir? Yardımcı olursanız sevinirim,

Bonus olayını tam bilmiyorum fakat tüm kartları aynı marka kullanıyordum ben, mesela yarış aracı geliştireceksen full Outlaw, drift için de full Chidori öneririm.

Bonus olayını tam bilmiyorum fakat tüm kartları aynı marka kullanıyordum ben, mesela yarış aracı geliştireceksen Full outlaw, drift için de Full chidori öneririm.

Peki araba türlerine göre hangi marka kullanılcağını nereden anlarız? Dedigin arabalar icin o markaları kullanacağım artık da diğerleri icinde nereden öğrenebilirim?

Peki araba türlerine göre hangi marka kullanılcağını nereden anlarız? Dedigin arabalar icin o markaları kullanacağım artık da diğerleri icinde nereden öğrenebilirim?
Bunları Reddit’te görmüştüm dostum, oyun içinde de denilenleri yaptım ve bayağı da etkili oldular. Biraz internette araştırma yaparsan yabancı arkadaşlar çok detaylı anlatmış.
Bu arada Origin nickin nedir? Oyunda çok az türk var, belki kapıştırırız araçları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı