NFS Rival Türkçe yama yapılmıyor

WmWAr39

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12450h rtx 3050 8 gb ram p3 plus 500gb razer ornata chroma klavye rampage radiant m1 mouse viewsonic va1912 monitor + i3 8100 8 gb ram 120 ssd
NFS rivals indirdim (crackli). Oyun Rusça hiçbir şey anlamıyorum. Türkçe olmasa bile İngilizce olsun. İndirdiğim sitede Türkçe yama vardı onu indirdim. Dediği klasöre kurdum.

Ekran görüntüsü 2024-11-27 183403.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Setup'ta herşeye OK basıp geçtiniz mi? Bir okuyun en başta Rusça English diye seçtirir sana. Setup dosyasını tekrar aç. Ya da ayarlarda vardır Language ayarı.

tr yama diye indirdim ama ingilizce galiba. İngilizce'de olsun sorun yok.

Rusça İngilizce vardı ingilizce sectim
Hocam tr yama ingilizce üstüne kuruluyor. Şimdi hocam yapmanız gerekenler şöyle: yama dosyalarını yeni bir klasöre kopyalayın. Adlarını ru olarak değiştirin. Sonra yeni bir klasör açın. Orijinal dosyaları o klasörün içine kopyalayın. Ardından adını değiştirdiğiniz dosyaları kopyala yapıştır yapın. Dosyaları değiştir deyin. Büyük ihtimal sıkıntısız oynarsınız.

Hocam tr yama ingilizce üstüne kuruluyor. Şimdi hocam yapmanız gerekenler şöyle: yama dosyalarını yeni bir klasöre kopyalayın. Adlarını ru olarak değiştirin. Sonra yeni bir klasör açın. Orijinal dosyaları o klasörün içine kopyalayın. Ardından adını değiştirdiğiniz dosyaları kopyala yapıştır yapın. Dosyaları değiştir deyin. Büyük ihtimal sıkıntısız oynarsınız.
en isimli dosyaların ismini ru mu yapacagim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı