NFS Rivals nasıldır?

trans_women

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2019
Mesajlar
2.512
Makaleler
5
Çözümler
24
NFS Rivals sizce nasıl? NFS Rivals aldım, 40 dk oynadım ve üç yönünü beğenmedim.
1-30 FPS kilitli olması. (60 FPS yapılabiliyor ama oyun şaşırıyormuş bu sefer de.)
2-Yarışçı olmak aşırı zor çünkü sürekli polisler bulup kovalıyor. Polislerle mücadele etmek aşırı zor. EMP yağmuruna tutuyorlar. Kolayca 'busted' olabiliyoruz. ('Busted' demek polisler tarafından yakalanmak demek)
3-Online olması kafamı karıştırdı. Mesela; Ne nasıl olacak, görevleri nasıl yapacağım, oyuna yeni başladım ve serbest gezerken oyunu iyi bilen bir online oyuncu, polis olarak beni 'busted' yapacak mı? Ben single player oynamak istiyorum.
 
Gül gibi oyun bana göre, nedenini bilmediğim bir şekilde yerden yere vuruldu kendisi. Bir yarış oyununda gördüğüm en iyi aksiyona sahip oyun olabilir. Yıllar önce çöp bilgisayarımda defalarca kez bitirmiştim, şu an alıp oynayabilirim hala.
2-Yarışçı olmak aşırı zor çünkü sürekli polisler bulup kovalıyor. Polislerle mücadele etmek aşırı zor. EMP yağmuruna tutuyorlar. Kolayca 'busted' olabiliyoruz.
Polisleri alt etmek kolay aslında. ESF + Emp silahlarını kuşandığınızda çok rahat ilerliyorsunuz. (Önce Emp'i uygulayıp arkasından hızlıca ESF ile vurunca karşıdaki araç anında pert oluyor.)
 
Arcade bir oyun. Sürüç mekanikleri, grafikleri bana çok itici geliyor. Gerçekçilik istiyorsanız Forza Horizon 4 tavsiye ederim.
 
Arcade bir oyun. Sürüç mekanikleri, grafikleri bana çok itici geliyor. Gerçekçilik istiyorsanız Forza Horizon 4 tavsiye ederim.

Forza Horizon gerçekçilik yönünden güzelde onunda drift mekaniği çok saçma geliyor bana. Dönüş yaparken bir başlıyor drift yapmaya çarpan hesaplanmış olda NFS Carbon'daki gibi X20'ye kadar gider 😂 o derece.
 

Geri
Yukarı