Epic Games NFS Unbound 168 TL

Standart 267TL aşağı düstüğünü görmedim şahsen bayağı bir dip fiyat palace Edition aldım yanına Hades ve its take two ile beraber 231TL geldi.

Selam sevgili hocam size bir şey sormak istiyorum. Grafik ayarlarını Full de yapsam görüntü çamur gibi. Sizin ayarlarınızı paylaşma sansınız var mıdır? Sistem özellikleri: 11700K ROG 3080.

Selam sevgili hocam size bir şey sormak istiyorum. Grafik ayarlarını Full de yapsam görüntü çamur gibi. Sizin ayarlarınızı paylaşma sansınız var mıdır? Sistem özellikleri: 11700K ROG 3080.

İade edip düz versiyonunu alacağım için hiç girmedim ama EA Play de oynarken ben standart ayarlarıyla oynuyordum.

epic games de oyun iade gözüküyor ama ea games de hala kütüphanede ne zaman gider açep

Merhaba Bu oyun tekrar indirime girer mi kaçırdım tekrar girerse 200 TL falan olur mu ve sizce tahmini ne zaman olur?

En son bir kaç gün önce 160TL falandı yine, bir daha ki indirimde indirime girecektir tahmini yaza doğru falan.
Evet 28 martta sona eriyordu galiba onu kaçırdım. Yine 200 TL altında gibi olursa alacağım kesinlikle.

Evet 28 martta sona eriyordu galiba onu kaçırdım. Yine 200 TL altında gibi olursa alacağım kesinlikle.
Mart'taki bahar indirimlerinde 119 TL ye düşmüştü bir sonraki indirimde büyük ihtimal bu fiyata düşecektik istek listenize ekleyin bildirim alırsınız indirim alınca.

XBOX'ta 210 TL'ye düşmüş kaçıranlar hemen baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…