Epic Games NFS Unbound açılmıyor

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Oyunu Epic Games'ten aldım, 4 gündür falan oynuyorum sıkıntı yoktu ama bugün oyun açılmadı. Forumlardaki her şeyi denedim, oyun açılmıyor. Oyuna tıklıyorum, oyun açılmaya başlıyor, daha siyah ekran halindeyken kendi kendine kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu Epic Games'ten aldım, 4 gündür falan oynuyorum sıkıntı yoktu ama bugün oyun açılmadı. Forumlardaki her şeyi denedim, oyun açılmıyor. Oyuna tıklıyorum, oyun açılmaya başlıyor, daha siyah ekran halindeyken kendi kendine kapanıyor.

Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?

İşlemciniz 14. ya da 13. nesil Intel mi?

Dosya doğrulama denedim yönetici olarak başlatmayı denedim cache klasörürün içindekileri sildim yine de açılmadı. İşlemcim Ryzen 9 8945HX.

İnternetim çok yavaş uğraşmak istemiyorum.

Şimdi EA App sil yükle yaptım yine olmadı.

Son düzenleme:
Dosya doğrulama denedim yönetici olarak başlatmayı denedim cache klasörürün içindekileri sildim yine de açılmadı. İşlemcim Ryzen 9 8945HX.

İnternetim çok yavaş uğraşmak istemiyorum.

Şimdi EA App sil yükle yaptım yine olmadı.

Hocam ben farklı bir yolunu buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izledim ve videoda oyun dosyalarında gösterdiği 2-3 tane dosya var o dosyaları sildim ardından oyuna girmeyi denerken onarım yapmamı istedi EA App onarımı yaptım ve oyun açıldı şu an da oynuyorum ama oyundan anlık çıkıp arka planda oyun çalışırken ses seviyesini ayarlayamıyorum eğer benim gibi tek derdiniz oyunu açmak ise tercih ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı