NFS Unbound alınır mı?

Genesyss

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba dostlar, daha yeni Steam yaz indirimlerinde Need for Speed Payback aldım gayet memnun kaldım şimdi epik indirimlerinde NFS Unbound 160 küsur TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Yoksa NFS Payback almışken gerek yok mu?

Hikayesi ve haritası bana göre Payback'e göre çok daha güzel, anime tarzı çizim grafikleri sevmiyorsanız bunları ufak bir ayar ile kapatabilirsiniz, bence mükemmel oyun.

Hocam ben bir videoda kapatilmiyor diye duydum nasıl kapatliyor bir video linki falan var mı veya biliyorsanız siz aciklayanilir misiniz?

Hocam ben bir videoda kapatilmiyor diye duydum nasıl kapatliyor bir video linki falan var mı veya biliyorsanız siz aciklayanilir misiniz?

Garajdan arabanın egzoz efekt özelleştirme kısmı var, orada animeli çizim tarzı şeylerin yanında en üst kısımda normal duman efekti var, o duman efektini seçince tüm animasyon tarzı şeyler gidiyor, klasik Need for Speed tarzına dönüyor.

Garajdan arabanın egzoz efekt özelleştirme kısmı var, orada animeli çizim tarzı şeylerin yanında en üst kısımda normal duman efekti var, o duman efektini seçince tüm animasyon tarzı şeyler gidiyor, klasik Need for Speed tarzına dönüyor.

İyi o zaman alayım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı