mankthierret
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 7 7700x/ RTX 4080/AsusRog Strix B650e-e/Samsung SSD 980 Pro/Corsair RMx 1000W/Corsair Dominator Platinium 6000Mhz DDR5/ Corsair Icue H170i elite capellix/Corsair X7000 RGB Fulltower
- Meslek
- Serbest Meslek
- RAM
- Corsair Dominator 6000 MHz
- Ekran kartı
- RTX 4080 Gigabyte Eagle
- Anakart
- Asus ROG STRIX B650E-E Gaming Wi-Fi
- İşlemci
- Ryzen 7 7700X
Merhaba arkadaşlar,
NFS Unbound FSR2 var, seçenek olarak / kapat var / DLSS geçerken ismin gidiyor ve sadece kapat gözüküyor ve FSR2 (AMD DLSS gibi bir şey o da) DLSS açamıyorum.
Eskiden açardım ama bir şey oldu şimdi nedense açamıyorum. NVIDIA Experience'de optimize edilmiş, orada DLSS olarak açılmış ama oyunda açamıyorum veya açıksa kapatıp tekrardan açamıyorum. Konuda yardımcı olacak veya basına gelmiş ve çözmüş olan var mı?
Yardımlarınız bekliyorum.
Not: Oyun 2K Full ayarda ayarlanmış.
FPS 112 civarında değişebilir.
NFS Unbound FSR2 var, seçenek olarak / kapat var / DLSS geçerken ismin gidiyor ve sadece kapat gözüküyor ve FSR2 (AMD DLSS gibi bir şey o da) DLSS açamıyorum.
Eskiden açardım ama bir şey oldu şimdi nedense açamıyorum. NVIDIA Experience'de optimize edilmiş, orada DLSS olarak açılmış ama oyunda açamıyorum veya açıksa kapatıp tekrardan açamıyorum. Konuda yardımcı olacak veya basına gelmiş ve çözmüş olan var mı?
Yardımlarınız bekliyorum.
Not: Oyun 2K Full ayarda ayarlanmış.
FPS 112 civarında değişebilir.