NFS unbound kırılır mı?

Kardeşim sorun bizim alım gücümüzün çok düşmesi. Yoksa haklısın. İnsanların maaşları dolar bazında düşüyor. Geçen sene 1000 dolar kazanan bu sene 500 dolar kazanıyor. Maaşlarda aynı şekilde artsa doğrusun. Burada suç dediğin gibi oyun firmasında değil. Suç iktidarın ekonomi yönetiminde. Ayrıca bazı oyunlar artık pek ulaşılabilir değil. Ben asgari ücretle çalışan dershane öğretmeniyim. 900 TL üstü oyunları ben satın alamam mesela. Öyle bir alım gücüm yok. Maaşım zaten 300 dolara denk geliyor. Ulaşılabilir oyunlar (Witcher3, CP2077, RDR2, Stardew Valley, GTA5, Şu an Forza 4 vs.) da var. Onların zaten korsan kullanılmasına karşıyım.

Son düzenleme:
Yakın zamanda kırılmaz kaldı ki NFS serisi genel olarak parasını haketmiyor. Kırılana kadar unutulur, akılda kalıcı bir seri olmaktan çıktı. Game Pass'e düşünce oynanır.

İtalya korsan sitelerinemi bel bağlayalım? Ben birçok kez indirdim Torrent oyun indirden hiçbir şey olmadı.

İtalya korsan sitelerinemi bel bağlayalım? Ben birçok kez indirdim Torrent oyun indirden hiçbir şey olmadı.
Bir çok kez olmaması ileride olmaması için garanti değildir, ayrıca temiz değil kullanmayın, neden durduk yere kendinizi riske atıyorsunuz?

Birçok kez olmaması ileride olmaması için garanti değildir, ayrıca temiz değil kullanmayın, neden durduk yere kendinizi riske atıyorsunuz?

Nereyi kullanalım oyun indir VIP'i kullanıyorum ben genelde Torrent oyun indiri diğerinde yoksa aradığım oyun o zaman kullanıyorum.

Nereyi kullanalım oyun indir VIP'i kullanıyorum ben genelde Torrent oyun indiri diğerinde yoksa aradığım oyun o zaman kullanıyorum.
Piyasada gözün kapalı güvenebileceğin sadece 1 tane torrent kaynağı var onu da burada söyleyemem, söylersem ceza alırım. Z ile başlar a ile biter o kadar söyleyeyim sadece.

Piyasada gözün kapalı güvenebileceğin sadece 1 tane torrent kaynağı var onu da burada söyleyemem, söylersem ceza alırım. Z ile başlar a ile biter o kadar söyleyeyim sadece.
Bir sürü var. Zamunda'yı mı diyorsunuz? Daha iyileri var.

Piyasada gözün kapalı güvenebileceğin sadece 1 tane Torrent kaynağı var onu da burada söyleyemem, söylersem ceza alırım. Z ile başlar a ile biter o kadar söyleyeyim sadece.

Zona mı? Asıl zona da virüs var hem ne cezası gelen zamlardan sonra Technopat ekibi izin veriyor korsan konulu mesajlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…