Daha fazla  

Kardeşim sorun bizim alım gücümüzün çok düşmesi. Yoksa haklısın. İnsanların maaşları dolar bazında düşüyor. Geçen sene 1000 dolar kazanan bu sene 500 dolar kazanıyor. Maaşlarda aynı şekilde artsa doğrusun. Burada suç dediğin gibi oyun firmasında değil. Suç iktidarın ekonomi yönetiminde. Ayrıca bazı oyunlar artık pek ulaşılabilir değil. Ben asgari ücretle çalışan dershane öğretmeniyim. 900 TL üstü oyunları ben satın alamam mesela. Öyle bir alım gücüm yok. Maaşım zaten 300 dolara denk geliyor. Ulaşılabilir oyunlar (Witcher3, CP2077, RDR2, Stardew Valley, GTA5, Şu an Forza 4 vs.) da var. Onların zaten korsan kullanılmasına karşıyım.Evet normal, hatta ucuz bile çünkü olması gereken fiyatın altında. Aşın artık şunları oyunlar hala daha en ulaşılabilir eğlence aracı Türkiye'de. 5 sene öncesinin fiyatlarıyla kalmışsınız bir türlü yeni fiyatlara alışamıyorsunuz arkadaş.
Günümüzde tam oyun fiyatı 69 dolardır, 69 dolar 1.285₺ eder. 1.285₺ olması gereken bir oyunu 800₺'ye bulabiliyorsan öp başına koy. Şu an 600₺ gibi fiyatlarda olan oyunları %50 indirimle alıyorsunuz resmen ve hala daha çok pahalı ucuzlasın diyorsunuz, bunun imkanı bile yok. Oyun yayımcıları Türkiye'ye fazlasıyla kıyak geçiyor zaten bu açıdan daha ne yapsınlar 10 dolara mı versinler senin ülkene oyunu yarı fiyatına alıyorsun zaten.
Konuya gelirsek oyunda Denuvo varsa yakında kırılmaz muhtemelen, en az 2-3 ay diyorum ben.

Son düzenleme: