NFS Unbound niye bu kadar kötü?

bakober

Decapat
Daha fazla  
Az önce EA Play aldım ve NFS Unbound denemek istedim. Oyuna girdim karakteri oluşturdum falan direkt tutoriale soktu beni. Anlamadım ama çok garip kontrolleri var. Frene basıp drift at diyor frene basıyorum tıklıyorum dönüyorum bir şey olmuyor bariyere çarpıyor, kendi kendine duruyor. Rastgele zamanlarda drift alabiliyorum. Oyunda açık dünyaya çıktım ve şehri gezeyim dedim. Oyunda NPC'ler yapmışlar ve bu NPC'lerin üzerine sürdüğünüzde ışınlanarak kaçıyor. Forza'daki hayvanlar gibi ama 10 kat daha kötüsü. Onlar en azından geldiğimiz yönü anlayıp kaçıyordu. Bir de oyunda optimizasyon sorunu var RTX 4060 ile DLSS açıkken 100 FPS alıyorum. Fotoğraf bölümünü denedim orasıda boştu. Grafikler desen NFS Heat daha iyiydi. Dayanamadım direkt alt+F4 çekip sildim oyunu. Girdim Forza'ya mis gibi BMW M3 ile yanladım içim rahatladı. Ben Forza'ya alıştığımdan mı böyle bilmiyorum ama son çıkan araba yarış oyunları çok kötü. Bu Forza Horizon 6 Japonya'da geçse, Tokyo'da tünellerden geçsek, büyük festivalleri, tapınakları gezsek çok iyi olmaz mıydı sizce de? 4 ve 5'i oynadım fakat hiç şehre rastlamadım sadece küçük tatil evleri ve kasabalar vardı.

Ne beklediğine göre değişir unbound daha arcade bir oyun NPC'ler konusun da hak veriyorum hakikaten 2000'ler den kalma oyunun olayı da zaten polisten kaç modifiye yap Underground takıl hikayesi de bunun üzerine ki şahsen son 3 oyunun arasından unbound benim favorim oldu. Drift te oyunda puan kasmak üzerine onun mantığı da basit el frenine bas bırak dönüş yaparken kendi yapıyor zaten.

Drift modu diğer payback ve heat'da da böyle değilmiydi zaten? Ayrıca kendin drift modunu ister fren ile ister frensiz yapmak için seçim yapabiliyorsun. Hatırladığım kadarıyla gaz kesip gaz vererek yapıyordum. Yani viraja geldim sola kırıp gaz kesip anında tekrar veriyorum o şekilde başlıyordu sizde bi deneyin. Sürüş mekaniklerine alışmak zaman gerektirebilir.

Hocam ben çok NFS oyunu oynadım (heat,payback,the run, ug,2016,prostreet,most wanted,rivals) fakat ozamanlar oyunda bu kadar bunaldığımı hatırlamıyorum. Ozamanlar pcm kötü olsa bile en azından eğlenceliydi. Heat'ten sonra seri benim için bitmeye yakındı. Unbound'uda deneyince iyice bunaldım oyunda drift yapamıyorum ki. Çok fazla drift ve araba yarış oyunu oynadım onlarda rahatça drift yapıyorum ama bu oyundaki en basit şeyi yapamıyorum. Ayrıca oyun dlss açınca çamur gibi oluyor, iyice içimi daralttı oynarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…