bakober
Decapat
Daha fazla
Az önce EA Play aldım ve NFS Unbound denemek istedim. Oyuna girdim karakteri oluşturdum falan direkt tutoriale soktu beni. Anlamadım ama çok garip kontrolleri var. Frene basıp drift at diyor frene basıyorum tıklıyorum dönüyorum bir şey olmuyor bariyere çarpıyor, kendi kendine duruyor. Rastgele zamanlarda drift alabiliyorum. Oyunda açık dünyaya çıktım ve şehri gezeyim dedim. Oyunda NPC'ler yapmışlar ve bu NPC'lerin üzerine sürdüğünüzde ışınlanarak kaçıyor. Forza'daki hayvanlar gibi ama 10 kat daha kötüsü. Onlar en azından geldiğimiz yönü anlayıp kaçıyordu. Bir de oyunda optimizasyon sorunu var RTX 4060 ile DLSS açıkken 100 FPS alıyorum. Fotoğraf bölümünü denedim orasıda boştu. Grafikler desen NFS Heat daha iyiydi. Dayanamadım direkt alt+F4 çekip sildim oyunu. Girdim Forza'ya mis gibi BMW M3 ile yanladım içim rahatladı. Ben Forza'ya alıştığımdan mı böyle bilmiyorum ama son çıkan araba yarış oyunları çok kötü. Bu Forza Horizon 6 Japonya'da geçse, Tokyo'da tünellerden geçsek, büyük festivalleri, tapınakları gezsek çok iyi olmaz mıydı sizce de? 4 ve 5'i oynadım fakat hiç şehre rastlamadım sadece küçük tatil evleri ve kasabalar vardı.