Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Merhaba, Game Pass alacağım ve NFS Unbound oynamak istediğim oyunlardan biri fakat bazı yerlerde Ultimate aboneleri özel falan yazılar gördüm bu doğru mu? (Ultimate değil normal PC için olanını) Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Merhaba, Game Pass alacağım ve NFS Unbound oynamak istediğim oyunlardan biri fakat bazı yerlerde Ultimate aboneleri özel falan yazılar gördüm bu doğru mu? (Ultimate değil normal PC için olanını)
Çözüm S S siriius 24 Haziran 2023 Evet yeterli. XBOX Game Pass ile gelen EA Play üyeliği ile oynayabiliyorsunuz.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Haziran 2023 #2 Evet yeterli. XBOX Game Pass ile gelen EA Play üyeliği ile oynayabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 siriius dedi: Evet yeterli. XBOX Game Pass ile gelen EA Play üyeliği ile oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ultimate istemiyor değil mi? Bu arada bu Telefon tarifesi ile gelen hediye. Artı 0 Eksi
siriius dedi: Evet yeterli. XBOX Game Pass ile gelen EA Play üyeliği ile oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ultimate istemiyor değil mi? Bu arada bu Telefon tarifesi ile gelen hediye.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Haziran 2023 #4 Dorzi dedi: Ultimate istemiyor değil mi? Bu arada bu Telefon tarifesi ile gelen hediye. Genişletmek için tıkla... Telefon tarifesi ile alakalı fikrim yok ama evet Ultimate istemiyor. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Ultimate istemiyor değil mi? Bu arada bu Telefon tarifesi ile gelen hediye. Genişletmek için tıkla... Telefon tarifesi ile alakalı fikrim yok ama evet Ultimate istemiyor.
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 siriius dedi: Telefon tarifesi ile alakalı fikrim yok ama evet Ultimate istemiyor. Genişletmek için tıkla... X operatöründen A tarifesini alırsam 3 aylık PC Game Pass hediyesi var onu dedim. Cevap için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
siriius dedi: Telefon tarifesi ile alakalı fikrim yok ama evet Ultimate istemiyor. Genişletmek için tıkla... X operatöründen A tarifesini alırsam 3 aylık PC Game Pass hediyesi var onu dedim. Cevap için teşekkürler.