NFS Unbound sürekli çöküyor

• Konuyu başlatan Dorzi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.416

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Epic Games üzerinden aldığım oyunu EA Launcher üzerinden açıyorum oyun sürekli crash veriyor. Hikayeye devam et diyorum birkaç dakika gezindikten sonra bir anda donup atıyor artık kafayı yemek üzereyim. Oyunu kaç kere doğruladım kaç kere sildim yükledim, başka diske bile attım. Rica ediyorum yardım edin kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım?
Crashdump diye dosyalar var isterseniz atabilirim.

Sistem= GTX 1650, i7 9750H, 24 GB RAM.

Hocam şimdi oyunu açıyorum. Daha şu Contiune Story, Online menüsü var ya oraya girmiyor tam loading ekranında Crashleniyor. Repair de yaptım.
Sorun ne olabilir?
Bir konuda NVIDIA Özel efektleri diye birşey sebep oluyor demişlerdi o nedir bilmiyorum bilginiz var mı?
  • Oyunu oynarken x360ce kullanıyorum gamepad için bir uygulama.
  • Birde Throttle stop kullanıyorum ama sürekli kullandığım bir uygulamadır zaten.
Birde en kafayı yediğim durum oyunu epicten aldığım için bir kere baslattığım da oyunu kapattığımda bile hala çalışıyor diyor tekrar kapatıp açamıyorum. Yeniden başlatıp öyle açmam gerekiyor.

Hocam şimdi oyunu açıyorum. Daha şu Contiune Story, Online menüsü var ya oraya girmiyor tam loading ekranında Crashleniyor. Repair de yaptım.
Sorun ne olabilir?
Bir konuda NVIDIA Özel efektleri diye birşey sebep oluyor demişlerdi o nedir bilmiyorum bilginiz var mı?
  • Oyunu oynarken x360ce kullanıyorum gamepad için bir uygulama.
  • Birde Throttle stop kullanıyorum ama sürekli kullandığım bir uygulamadır zaten.

Birde en kafayı yediğim durum oyunu epicten aldığım için bir kere baslattığım da oyunu kapattığımda bile hala çalışıyor diyor tekrar kapatıp açamıyorum. Yeniden başlatıp öyle açmam gerekiyor.
Nvidia Özel Efektleri nedir bilmiyorum. Kullandığınız diğer programlarla da alakası yoktur sanırım. Antivirüs kullanıyor musunuz?

Nvidia Özel Efektleri nedir bilmiyorum. Kullandığınız diğer programlarla da alakası yoktur sanırım. Antivirüs kullanıyor musunuz?
Kaspersky ve Malwarebytes kullanıyorum. Malwarebytes free halinde anlık tarama yapmiyor sadece bastığım da yapıyor.
Kaspersky da lisans var. Ben NFS Unbound'u görmezden gel gibi birşey işaretliyim en iyisi.

Kaspersky ve Malwarebytes kullanıyorum. Malwarebytes free halinde anlık tarama yapmiyor sadece bastığım da yapıyor.
Kaspersky da lisans var. Ben NFS Unbound'u görmezden gel gibi birşey işaretliyim en iyisi.
İkisini de aktif korumayı devre dışı bırakın ve dediğiniz gibi NFS Unbound'u taramalardan veya aktif korumadan hariç hale getirin. Ardından ise tekrar şu oyun dosyalarını doğrulayın ve çalıştırın bakalım ne olacak...

İkisini de aktif korumayı devre dışı bırakın ve dediğiniz gibi NFS Unbound'u taramalardan veya aktif korumadan hariç hale getirin. Ardından ise tekrar şu oyun dosyalarını doğrulayın ve çalıştırın bakalım ne olacak...
Aktif korumayı devre dışı bırakmasam? Defender yerine geçiyor çünkü.
Merhaba,

gölge önbelleğini silip tekrar denermisiniz.
O nedir nereden nasıl yapabilirim?

Bu arada bunları yapmadan önce oyun açıldı belgelerde Save dosyası haric tüm Unbound dosyalarını sildim. Şansıma ama bir tık performans düşüklüğü hissettim ve işlemci normalden daha fazla ısınıyor gibime geldi. Büyük ihtimal işlemci sıcaklığından dolayı. (92C). Ekran kartı çalışıyor %100 de sıcaklık 75C

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı