NFS Unbound'da en hızlı araba hangisi?

Daha fazla  
Merhaba. Unbound'da S+ seviyede en hızlı araba hangisi?

Kağıt üzerinde mesela Bugatti Chiron'un son hızı ve 0-100 hızlanması Lotus Evija'dan daha iyi olmalı. Ancak yarış esnasında Evija ile daha hızlı turlar atabiliyorum. Ayrıca bende Chiron varken ve rakipte Evija varken ilk kalkışta bana direkt fark atabiliyorlar. Oysan Chiron'un 0-100'ü daha iyi görünüyor teknik verilerde.

Acaba oyunda Evija'ya torpil mi geçilmiş, bunu merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziklerini tam bilmiyorum ama genel olarak kalkışta yol tutuşu iyi olan daha iyi başlar. Daha hızlı turları da atmanın sebebi büyük ihtimal o araba daha iyi dönüyordur veya senin elin o arabaya daha alışıktır.

Merhaba. Unbound'da S+ seviyede en hızlı araba hangisi?

Kağıt üzerinde mesela Bugatti Chiron'un son hızı ve 0-100 hızlanması Lotus Evija'dan daha iyi olmalı. Ancak yarış esnasında Evija ile daha hızlı turlar atabiliyorum. Ayrıca bende Chiron varken ve rakipte Evija varken ilk kalkışta bana direkt fark atabiliyorlar. Oysan Chiron'un 0-100'ü daha iyi görünüyor teknik verilerde.

Acaba oyunda Evija'ya torpil mi geçilmiş, bunu merak ettim.

Kardeşim oyunun zor olduğunu söylüyor. Hikaye kısmı.

Fiziklerini tam bilmiyorum ama genel olarak kalkışta yol tutuşu iyi olan daha iyi başlar. Daha hızlı turları da atmanın sebebi büyük ihtimal o araba daha iyi dönüyordur veya senin elin o arabaya daha alışıktır.
Olabilir. Çok iyi yapmışlar gibi Evija'yı. Çoğu kişi de hep Evija seçiyor yarışlarda.

Kardeşim oyunun zor olduğunu söylüyor. Hikaye kısmı.
Evet zor denebilir bence de. Polislere yakalanınca gidiyor o gün kazandığın paralar😄 Yarış kazanmak da çok zor. Ama önemli olan 1'inci bitirmek değil. 2' veya 3'üncü olsan da yeterince para veriyor oyun. Ben daha çok online oynuyorum. Kariyer modu 20 saatte bitiyor yaklaşık. Sonrasında online daha zevkli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı