NFS Underground 2 mobilde nasıl oynanır?

MRYAVUZBABA

Picopat
Daha fazla  
Şimdi arkadaşlar ben NFS Underground 2'yi mobilde oynamak istiyorum. YouTube'a baktım adam Chiiki'den 50 dolara alıyor, yüklüyor, oynuyor, demek ki oluyormuş. Mobilde çalıştırılabiliyormuş. İşte şimdi bende bunu full APK (full APK bulmak zor biliyorum) veya Emulator'e kurulacak şekilde veya PPSSPP'e uyumlu şekilde yüklenen dosya olarak indirmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Underground 2 PS2 emülatörüyle oynayabilirsin eğer telefonlara varsa. Yoksa Underground'un PSP versiyonu var.

Underground 2 PS2 emülatörüyle oynayabilirsin eğer telefonlara varsa. Yoksa Underground'un PSP versiyonu var.

Kanka hangi emülatör'u kullanayım ve NFS: Underground 2'yi normal PC'ye indirir gibi mi indireyim? Yoksa emülatör için özel oyun dosyasımı var söylersen çok sevinirim.

Kanka hangi emülatör'u kullanayım ve NFS: Underground 2'yi normal PC'ye indirir gibi mi indireyim? Yoksa emülatör için özel oyun dosyasımı var söylersen çok sevinirim.

Winlator olur kanka iyi bir emulatör ben kullandım. Bide onda pc ye yüklemiş gibi yap setupu.

PPSSPP için internette ROM var.

Bir ara bende çok denemiştim PPSSPP'deki sürümle bilgisayardaki sürüm çok farklı. Örneğin. Serbest gezme yok. Bu tarz fazlasiyla fark var. Eğer PC'deki gibi istiyorsanız PS2 emülatörü lazım o da ben bakarken yoktu. Telefon için şimdi var mıdır bilmem. Bakın en azından. Ama sizin için fark etmiyorsa Underground2'nin PSP versiyonunuda deneyebilirsiniz.

Farkeder, şehirde saatlerce piyasa yapamayacaksam ne anlamı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…