NFS Underground 2 mobilde nasıl oynanır?

MRYAVUZBABA

Picopat
Daha fazla  
Şimdi arkadaşlar ben NFS Underground 2'yi mobilde oynamak istiyorum. YouTube'a baktım adam Chiiki'den 50 dolara alıyor, yüklüyor, oynuyor, demek ki oluyormuş. Mobilde çalıştırılabiliyormuş. İşte şimdi bende bunu full APK (full APK bulmak zor biliyorum) veya Emulator'e kurulacak şekilde veya PPSSPP'e uyumlu şekilde yüklenen dosya olarak indirmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

SS atar misiniz?
Screenshot_2025-01-19-18-33-10-974_xyz.aethersx2.android.jpg
Hocam aexer
Ben PPSSPP'de denedim yine aynı hatayı verdi bu sefer Aethersx2'de denedim Bios dosyası lazım diyor.
Screenshot_2025-01-19-18-33-10-974_xyz.aethersx2.android.jpg

PPSSPP'de denediğimde şu uyarıyı veriyor.
Eki Görüntüle 2401759hocam başka ROM'ları inderebileciğim site adlarını rica etsem söyler misiniz? Ya da sorun nerede ise.

Söylediğim gibi PPSSPP uygulamasının sadece PSP oyunlarını açabileceği PlayStation 1 ve 2'nin oyunlarını açamayacağını söylüyor. Ben bunu denerken PS2 için mobil bir emülatör yoktu. Olanlarda bu şekilde hatalar veriyordu. En sağlıklısı winlator kullanmak olabilir.

Eğer Nintendo GameCube için bir emulator bulabilirseniz PC surumunu düşük çözünürlükte açıyor olması lazım.

1. Yöntem:

Aethersx2'de siz bir PS2 oyunu oynayacaksınız uygulamada sizden bir PS2 BIOS'u istiyor.

Buradan BIOS'u indirin bir de öyle deneyin.

2. Yöntem:

Böyle bir uygulamada var. Yorumlarda en iyi PS2 emülatörü oldugu iddia edilmis. Ayrıca biosada gerek olmadığı söylenmiş isterseniz bunu da deneyebilirsiniz.

Fakat yorumlarda ppss22 uygulamasının daha iyi çalıştığı iddia edilmiş. Cihazdan cihaza değişebilir fakat yine de kasma ihtimali yüksek. Eğer grafik ayarlarını düşürme gibi bir imkan varsa deneyebilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Söylediğim gibi PPSSPP uygulamasının sadece PSP oyunlarını açabileceği PlayStation 1 ve 2'nin oyunlarını açamayacağını söylüyor. Ben bunu denerken PS2 için mobil bir emülatör yoktu. Olanlarda bu şekilde hatalar veriyordu. En sağlıklısı winlator kullanmak olabilir.

Eğer Nintendo GameCube için bir emulator bulabilirseniz PC surumunu düşük çözünürlükte açıyor olması lazım.

1. yöntem:

Aethersx2'de siz bir PS2 oyunu oynayacaksınız uygulamada sizden bir PS2 BIOS'u istiyor.

Buradan BIOS'u indirin bir de öyle deneyin.

2. yöntem:

Böyle bir uygulamada var. Yorumlarda en iyi PS2 emülatörü oldugu iddia edilmis. Ayrıca biosada gerek olmadığı söylenmiş isterseniz bunu da deneyebilirsiniz.

Fakat yorumlarda ppss22 uygulamasının daha iyi çalıştığı iddia edilmiş. Cihazdan cihaza değişebilir fakat yine de kasma ihtimali yüksek. Eğer grafik ayarlarını düşürme gibi bir imkan varsa deneyebilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

PS 3 emulator var mıdır veya PS 4 emulator.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı