Mert Ali GSM
Hectopat
Bugün format attım ancak beraberinde gelen DLL hatalarına çözüm bulamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Logfile.rar dosyasını indir - download buyrunuz rapor.İlgili dosyayı C:/Windows altındaki System32 ve SysWOW64 dizinlerinden silin, karşılık gelen paketi buradan yükleyin:
DLL Dosyaları Veritabanı
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...www.technopat.net
Tabii dosya silmeden önce konuda o dosya için bir paket olduğundan emin olun.
Sorun devam ederse ilgili uygulamadan bir rapor paylaşın.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Logfiles.rar dosyasını indir - download buyrunuz yeni hata raporu.C:\Windows\System32\ ve C:\Windows\SysWOW64 altından silin:
Yükleyin, yüklü ise onarın:
- MSVCP110.dll
- MSVCR110.dll
Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center (32 Bit ve 64 Bit)

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.