NFSU 2 Stage 3 geçilmiyor

betaa_

Kilopat
Daha fazla  
Oyunda 2 günde stage 3'e kadar geldim. Çok özlemişim. Çok keyifli saatler geçirdikten sonra iş biraz can sıkıcı olmaya başladı. Stage 3'ü bitirdikten sonra stage 4 açılmadı. Şu an stage 3 dahil tüm yarışların hepsi tamamlandı ama sonraki Stage'ye geçmiyor. Sırf bunun için kendime bir mustang alıp 44.000'e modifiye ettim 5.5 yıldız yaptım lakin yine de açılmadı. Çözümü nedir bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    350,4 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleyen: Moderatör:
Arabanızı dıştan modifiye ederek daha güzel hale getirip araç yıldızınızı yükseltmeniz lazım. Yeteri kadar modifiye edip yıldız topladığınızda, yeni stage açılıyor.

Arabanızı dıştan modifiye ederek daha güzel hale getirip araç yıldızınızı yükseltmeniz lazım. Yeteri kadar modifiye edip yıldız topladığınızda, yeni stage açılıyor.

tüm parayı bastım arabaya 6 yıldız oldu hala tık yok

Korsan oynuyorsanız oyundan kaynaklı olabilir. Ek olarak stagelerde bide raceler var. Yani haritada gözükmeyen senin gidip bulman gereken yarışlar. Onları yapmazsan da yeni stage açılmıyor.

SUV alıp SUV yarışlarını yaptınız mı?

Hiç SUV almadım ama World Map kısmından bölümleri tamamlarken 4-5 kere SUV'lar ile yarışmıştım.
Hala SUV almama gerek var mı bilmiyorum para su gibi akıp gidiyor

Korsan oynuyorsanız oyundan kaynaklı olabilir. Ek olarak stagelerde bir de raceler var. Yani haritada gözükmeyen senin gidip bulman gereken yarışlar. Onları yapmazsan da yeni stage açılmıyor.

Tüm map'ı tekrar tekrar dolaşmıştım sadece 1 tane gizli yarış vardı onu da yaptım zaten.

Hide raceleri yapmadıysanız yapın, yaptığınızda artık %100 açılması gerekir. Eğer yine olmazsa sorun oyundan kaynaklıdır, silip başka yerden yüklersiniz.

Hide raceleri yapmadıysanız yapın, yaptığınızda artık %100 açılması gerekir. Eğer yine olmazsa sorun oyundan kaynaklıdır, silip başka yerden yüklersiniz.

Başka yerden yükleyeceğim oyunda yarışa dair bir şey kalmadı. Öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…