NFT'ler nelerdir? Nasıl ticareti yapılır?

519552

Hectopat
Merhaba, ilk kez NFT mevzusuna girmek istiyorum fakat nereden nasıl yapılır bilmiyorum. Bitcoin gibi bir şeyler mi, yani nasıl kullanılır, ne kadar kazancım olur? Bunları merak ediyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba, ilk kez NFT mevzusuna girmek istiyorum fakat nereden nasıl yapılır bilmiyorum. Bitcoin gibi bir şeyler mi, yani nasıl kullanılır, ne kadar kazancım olur? Bunları merak ediyorum şimdiden teşekkürler.

NFT yapıp satmak istersen para birimi Ethereum ile ticaret yapılıyordu ve onun bir sitesi var Bitcoin gibi NFT kazma diye bir şey yok. Eğer NFT alıp bekletmekte yatırım gibi düşünebilirsin yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.

NFT yapıp satmak istersen para birimi Ethereum ile ticaret yapılıyordu ve onun bir sitesi var Bitcoin gibi NFT kazma diye bir şey yok. Eğer NFT alıp bekletmekte yatırım gibi düşünebilirsin yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.

Nereden yapılır veya bu NFT'leri yapmak ne kadar? Kolay alıcısı hemen oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

OpenSea ve Binance gibi yerlerde ürettiğiniz NFT'leri satabilirsiniz. NFT Bitcoin gibi bir şey değil daha çok bir sanat eseri gibi yaklaşılıyor bana küçüklüğümüzdeki futbol kartlarını anımsatsada. Anımsatmasının nedeni ne kadar sanat eseri olsa da hangisi daha güzel ve pahalı ise o alınıyor.

Nereden yapılır veya bu NFT'leri yapmak ne kadar kolay alıcısı hemen oluyor mu?

Ben hiç NFT işine girmedim ama öğrendiğim kadarıyla öyeydi bunun için videolara bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zennederim ki buralar biraz derin?

1662547832727.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı