Nice Day V4 alınır mı?

441401

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ürünün linki bu kullanan eden var mı? Fiyatı uygun ve mekanik ama her şeyden önce tipi hoşuma gitti. Ben açıkçası kaliteli olacağını düşünmüyorum ama size de danışmak istedim.

Bu fiyata mekanik klavye biraz zor geldi ben 2017 yılında mı ne 100 TL'ye mekanik klavye (aslında değil yaylı sistem var) ve fare almıştım paket halinde Tigoes K2 şu anda JD 619s kullanıyorum size JD 619s tavsiye edebilirim hemen hemen bu fiyatlarda.

Bu fiyata mekanik klavye biraz zor geldi ben 2017 yılında mı ne 100 TL'ye mekanik klavye (aslında değil yaylı sistem var) ve fare almıştım paket halinde Tigoes K2 şu anda JD 619s kullanıyorum size JD 619s tavsiye edebilirim hemen hemen bu fiyatlarda.
Hocam alacağımdan değil alırsam Monster Pusat K3 Pro alacağım fakat tipi çok hoşuma gitti beyaz klavyelere bayılıyorum ondan sordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı