Razer Blackwidow V4 alınır mı?

clxtch7

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Razer Blackwidow v4, ASUS ROG STRIX Scope II NX Snow switch ve Wraith W75 arasında kaldım. Gönlüm Razer Blackwidow v4'ten yana ama hem çift tıklama sorunu var diyorlar hem de hotswap switch değil. Sizce ne yapmalıyım? Önerilere açığım.

BlackWidow V4 green switch ve oldukça sesli bir klavye, ciddi sesli yani. Temiz kafanı ütüler. Wraith W75 hakkında bilgim yok ancak ben Scope II 96 Wireless kullanıcısıyım NX Snow var bunda da ve çok memnunum. Bir önceki klavyemin de BlackWidow V3 olduğunu belirtmek isterim.

Örnek olarak BlackWidow V3 de tuşlarda sallanma vardı ancak Scope II 96 da böyle bir şey göremedim. Senin baktığın klavye de bunun kablolu ve biraz daha büyüğü temelde aynı klavye yani.

Arkadaşlar Razer Blackwidow v4, ASUS ROG STRIX Scope II NX Snow switch ve Wraith W75 arasında kaldım. Gönlüm Razer Blackwidow v4'ten yana ama hem çift tıklama sorunu var diyorlar hem de hotswap switch değil. Sizce ne yapmalıyım? Önerilere açığım.

Ekstra rekabetçi oyunlar oynuyorsan kesinlikle W75 daha mantıklı bir seçim olacaktır.

V4 75 modeli hotswap tam boyut hotswap değil, Asus en mantıklısı PCB, garanti ve full hotswap olarak, bir yandan Wraith var HE bir klavye sadece belli başlı switchlerle değiştirebilirsin, 8000 hz fakat gereksiz bir özellik klavyenin 8000 hz olması. Eğer hall effect bir klavye istiyorsan W75 , öbür türlü Asus daha mantıklı.

W75 switch ve stabilizer kalitesi olarak daha iyi Asus'tan. Kablosuz istemediğin sürece Asus bakma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı