Nick Bulamıyorum

auphy_4341

Decapat
Daha fazla  
Çoğu kişinin geçtiği gibi o döneme çok sert giriş yaptım. Kafayı bir güzel de yedim. Uzun süredir adamakıllı nick bulamadım. En son birkaç aydır bu şekildeyim işte. İsmi uygun olması taraftarı değilim ismimden bir şey çıkmaz bence ama belki biriniz uydurur bir şeyler. İsmim Eren Tunçer, ancak dediğim gibi isimle uygun olması önceliğim değil anlamı olursa güzel olur olmasa yine sıkıntı değil akılda kalıcı rahat söylenen bir şey olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu nick sana uyabilir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Katılıyorum pp ile uyumlu. Sübhanallah diyen aslanı da seviyorum ama tirbüşonun yeri bende apayrı.

Kendi aradığınız nick değil de beklemediğiniz anda ayağınıza gelen nick çok daha iyi olur. Mesela geçen sene sınıftan bir çocuk kemik torbası diyordu bana zayıf olduğum için. Gittim nickimi çoğu yerde BoneBag yaptım. Arkadaşlarla falan baya dalga geçmiştik bu konuyla.

Bu nick sana uyabilir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam güzel öneri :D

Ben genelde herhangi iki kelimeyi bolerek birlestiriyorum ve havali birsey cikarsa onu kullaniyorum. Latince gibi gunumuzde kullanilmayan dillerden kelime seciyorum.
Deneyebilirim, özellikle latincede güzel nickler var.

Hocam isminiz veya sevdiğiniz bir şeyin ismini birleştirin. Mesela Efe + Aras = Earas.
Deneyebilirim hocam sağolun

Katılıyorum pp ile uyumlu. Sübhanallah diyen aslanı da seviyorum ama tirbüşonun yeri bende apayrı.
Tirbüşon iyidir hocam

Kendi aradığınız nick değil de beklemediğiniz anda ayağınıza gelen nick çok daha iyi olur. Mesela geçen sene sınıftan bir çocuk kemik torbası diyordu bana zayıf olduğum için. Gittim nickimi çoğu yerde BoneBag yaptım. Arkadaşlarla falan baya dalga geçmiştik bu konuyla.
Güzel hikayeymiş hocam ben yine belki güzel şeyler çıkar diye sormak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı