Nick değiştirmeli miyim?

emir_78

Hectopat
Şu an kullandığım nick Lordly. 2 senedir kullanıyorum. Sizce güzel mi? Bana çok sıradan geldi artık. Mesela sonuna harf falan koymayı denedim değişiklik olsun diye ama bir türlü bulamadım. Sizce değişeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi fikirlerin ile koymayacağın ismin hiç bir anlamı olmayacaktır. Sıradan geldiyse değiştir. Buradaki kimse Lordly ismi çok kötü diye düşünmeyecektir. Bu arada bu tarz konuları çok dert eden arkadaşlar var, altı üstü bir Nickname neden dert ediyorsunuz? Takmayın kafanıza. :)

Hocam bence isminiz makul, zaten her isim güzel olacak diye bir kural yok. Bazen eğlenceli olur, bazen ciddi olur. Bence isminizi değiştirmeyin güzel.

Bence değiştirmelisiniz. Örneğin cün8 (Cüneight/Cüneyt) veya teamsah yapabilirsiniz.

Bu arada Cün8 güzelmiş 🤣🤣. Çok hoşuma gitti.

Çok teşekkür ederim haklısınız kendin koyman yeterli çok anlamlı olmasına gerek yok bir de bilmiyorum nicke neden çok önem verdiğimi ama kafama takıldı sorayım dedim iyi günler :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı