rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #11 ctrlshift dedi: Hoşmuş aslında, diğer dillere de baktın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bakmamıştım. Şimdi bakıcam. ctrlshift dedi: Genişletmek için tıkla... Bakıp geldim. Latin harfleri kullanan dillerden çoğunda Valiant, Valliant gibi değişiklikler var. Tapper gördüm farklı olarak.
ctrlshift dedi: Hoşmuş aslında, diğer dillere de baktın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bakmamıştım. Şimdi bakıcam. ctrlshift dedi: Genişletmek için tıkla... Bakıp geldim. Latin harfleri kullanan dillerden çoğunda Valiant, Valliant gibi değişiklikler var. Tapper gördüm farklı olarak.
ctrlshift Kilopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 13 23 Mayıs 2021 #12 rickrollin dedi: Hayır bakmamıştım. Şimdi bakıcam. Bakıp geldim. Latin harfleri kullanan dillerden çoğunda Valiant, Valliant gibi değişiklikler var. Tapper gördüm farklı olarak. Genişletmek için tıkla... Tüh.. O zaman benden bu kadar dostum.
rickrollin dedi: Hayır bakmamıştım. Şimdi bakıcam. Bakıp geldim. Latin harfleri kullanan dillerden çoğunda Valiant, Valliant gibi değişiklikler var. Tapper gördüm farklı olarak. Genişletmek için tıkla... Tüh.. O zaman benden bu kadar dostum.