grkm_kc1 Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 49 22 Temmuz 2021 #71 Thomas Musk dedi: Karışık hocam, "niyiksoy" diyen var,"naykoy" diyen var, karışık. İngilizce'de doğrusu "niksoy" diye okunuyormuş, ben bile yanlış okuyormuşum. Genişletmek için tıkla... Naysoy diye okunmuyor mu (a0 ingilizçem ile beraber :d)
Thomas Musk dedi: Karışık hocam, "niyiksoy" diyen var,"naykoy" diyen var, karışık. İngilizce'de doğrusu "niksoy" diye okunuyormuş, ben bile yanlış okuyormuşum. Genişletmek için tıkla... Naysoy diye okunmuyor mu (a0 ingilizçem ile beraber :d)
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #72 grkm_kc1 dedi: Naysoy diye okunmuyor mu (a0 ingilizçem ile beraber :d) Genişletmek için tıkla... Çok değişik nick, doğrusu "Niksoy" muş ben bile yanlış biliyorum.
grkm_kc1 dedi: Naysoy diye okunmuyor mu (a0 ingilizçem ile beraber :d) Genişletmek için tıkla... Çok değişik nick, doğrusu "Niksoy" muş ben bile yanlış biliyorum.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 22 Temmuz 2021 #73 Thomas Musk dedi: Google çeviri bile doğru söylüyor hocam. Google Çeviri Google'ın ücretsiz olarak sunulan hizmeti, İngilizce ile 100'den fazla dil arasında kelime, ifade ve web sayfalarını anında çevirebilir. translate.google.com.tr Genişletmek için tıkla... Google çeviri Galatasaray maçını da çevirebilir mi? Hayır. O zaman bir işe yaramaz.
Thomas Musk dedi: Google çeviri bile doğru söylüyor hocam. Google Çeviri Google'ın ücretsiz olarak sunulan hizmeti, İngilizce ile 100'den fazla dil arasında kelime, ifade ve web sayfalarını anında çevirebilir. translate.google.com.tr Genişletmek için tıkla... Google çeviri Galatasaray maçını da çevirebilir mi? Hayır. O zaman bir işe yaramaz.
grkm_kc1 Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 49 22 Temmuz 2021 #74 Thomas Musk dedi: Çok değişik nick, doğrusu "niksoy" muş ben bile yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... LoL neyse ben doğrusuna biraz yaklaşmışım neyse olur öyle şeyler nickin güzel. Elementor dedi: Google çeviri Galatasaray maçını da çevirebilir mi? Hayır. O zaman bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... D-dostum çok korkutucusun.
Thomas Musk dedi: Çok değişik nick, doğrusu "niksoy" muş ben bile yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... LoL neyse ben doğrusuna biraz yaklaşmışım neyse olur öyle şeyler nickin güzel. Elementor dedi: Google çeviri Galatasaray maçını da çevirebilir mi? Hayır. O zaman bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... D-dostum çok korkutucusun.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2021 #75 Harleen dedi: Konu dışı olması gereksiz olduğunu değiştirmez. Genişletmek için tıkla... Konu dışı bir şey gereksiz olmaz her şey için ayrı katogorimi açılsın boş yapıyorsunuz sadece.
Harleen dedi: Konu dışı olması gereksiz olduğunu değiştirmez. Genişletmek için tıkla... Konu dışı bir şey gereksiz olmaz her şey için ayrı katogorimi açılsın boş yapıyorsunuz sadece.
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 22 Temmuz 2021 #76 "Nıyıksoy" ben de böyle okudum
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #77 Niyiksoy.